K sosedom po super Instagram fotko v Crvena Luka Hotel & Resort

Kdo še ne pozna najbolj znanega lesenega pomola v Biogradu na Moru! Čudovit les v kombinaciji s turkizno modrim morjem, v ozadju pa bujno zelenje! Popoln prizor kar vabi k fotografiranju! Seveda pa to ni edina stvar, vredna fotografije! Crvena Luka Hotel & Resort ponuja kar nekaj odličnih kotičkov za popolno fotografijo!

Ste se kdaj želeli fotografirati ob infinity bazenu? Morda v elegantno urejenem wellnessu? Na terasi s pogledom na bazen in morje hkrati? Vse to lahko storite v luksuznem resortu Crvena Luka Hotel & Resort.

Majhen luksuzen resort v naravnem parku

Crvena Luka Hotel & Resort vas pričakuje s celovito ponudbo – majhen luskuzen resort, ki leži v naravnem parku, je namenjen vsem, ki želijo brezskrbno uživati ob morju in v naravi. Gostom je na voljo bazen, fitness studio, savne in pa relax zona, kjer se boste lahko dokončno sprostili in okrepili svojega duha in telo. Če ste športni navdušenec, potem vam je na voljo tudi brezplačen najem koles!

Crvena Luka Hotel & Resort je s kar 45% popusta sedaj na voljo tudi na portalu Megabon! 

Obkroženi z nacionalnimi parki

Če vam Crvena Luka Hotel & Resort s svojo okolico ne bo dovolj za top fotografijo leta, potem predlagamo da obiščete katerega od okoliških nacionalnih parkov, ki so postali veliki hit med svetovnimi travel blogerji in ostalimi popotniki. Nacionalni parki Krka, Kornati, Paklenica ali pa naravna parka Velebit in Vransko jezero bodo postregli z odličnimi in zelo fotogeničnimi prizori vse dni v letu!

Izkoristite super priložnost za ugoden pobeg v Dalmacijo, raziščite hotel in okolico ter pokažite svetu vse lepote tega dalmatinskega bisera!

Crvena Luka Hotel & Resort je s kar 45% popusta sedaj na voljo tudi na portalu Megabon! 

 

Vir fotografij: MEGABON 

Preberite še: Ideja za oddih: Preživite 1. maj v pristno mediteranski Istri

 

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.