K sosedom po super Instagram fotko v Crvena Luka Hotel & Resort

Kdo še ne pozna najbolj znanega lesenega pomola v Biogradu na Moru! Čudovit les v kombinaciji s turkizno modrim morjem, v ozadju pa bujno zelenje! Popoln prizor kar vabi k fotografiranju! Seveda pa to ni edina stvar, vredna fotografije! Crvena Luka Hotel & Resort ponuja kar nekaj odličnih kotičkov za popolno fotografijo!

Ste se kdaj želeli fotografirati ob infinity bazenu? Morda v elegantno urejenem wellnessu? Na terasi s pogledom na bazen in morje hkrati? Vse to lahko storite v luksuznem resortu Crvena Luka Hotel & Resort.

Majhen luksuzen resort v naravnem parku

Crvena Luka Hotel & Resort vas pričakuje s celovito ponudbo – majhen luskuzen resort, ki leži v naravnem parku, je namenjen vsem, ki želijo brezskrbno uživati ob morju in v naravi. Gostom je na voljo bazen, fitness studio, savne in pa relax zona, kjer se boste lahko dokončno sprostili in okrepili svojega duha in telo. Če ste športni navdušenec, potem vam je na voljo tudi brezplačen najem koles!

Crvena Luka Hotel & Resort je s kar 45% popusta sedaj na voljo tudi na portalu Megabon! 

Obkroženi z nacionalnimi parki

Če vam Crvena Luka Hotel & Resort s svojo okolico ne bo dovolj za top fotografijo leta, potem predlagamo da obiščete katerega od okoliških nacionalnih parkov, ki so postali veliki hit med svetovnimi travel blogerji in ostalimi popotniki. Nacionalni parki Krka, Kornati, Paklenica ali pa naravna parka Velebit in Vransko jezero bodo postregli z odličnimi in zelo fotogeničnimi prizori vse dni v letu!

Izkoristite super priložnost za ugoden pobeg v Dalmacijo, raziščite hotel in okolico ter pokažite svetu vse lepote tega dalmatinskega bisera!

Crvena Luka Hotel & Resort je s kar 45% popusta sedaj na voljo tudi na portalu Megabon! 

 

Vir fotografij: MEGABON 

Preberite še: Ideja za oddih: Preživite 1. maj v pristno mediteranski Istri

 

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

“Pričakovali smo ogromno, dobili še več!” Mami blogerke o Crveni Luki

Mami blogerke so v maju obiskale že četrto destinacijo, ki se poteguje za naslov Naj družinska destinacija 2022. Skupaj z Megabonom so tokrat izbrali Crveno Luko v bližini Biograda na Moru. Kako so se imeli, je destinacija res najboljša za otroke? Vse to in še več smo vprašali Mami blogerke!

Zakaj ste izbrali Crvena Luka Resort?

Med iskanjem Naj družinske destinacije 2022 smo razmišljale, da moramo tudi v Dalmacijo. Dalmacija je drugačna od Istre. Je manj polna, bolj neokrnjena, mirna in polna presenečenj. Za Naj družinsko destinacijo meseca maja smo tako, skupaj z Megabonom, izbrale Crveno Luko. Crvena Luka je zaseben resort blizu Biograda na Moru, v naravnem parku. Že po fotografijah sodeč smo izbrali raj na Zemlji. Ko smo prišli tja, pa… Takole: Pričakovali smo ogromno, dobili še več.

Kaj vas je tako zelo navdušilo?

Težko je to opisati z besedami. Vse! Morje, ki je bilo tako mirno in čisto, idelano za majhne otroke. Plaža, ki je tako velika in ima toliko naravne sence. Število kopenskih in morskih živalic, ki smo jih srečali. Čudoviti apartmaji. Mir. Spokojnost. Prijaznost osebja. Bar na plaži. Ne moremo prehvaliti. Od trenutka, ko smo prispeli do trenutka, ko smo odšli, je bilo vse popolno. Zagotovo se še vrnemo!

Kaj pomeni “zasebni resort” in kakšne so po vašem mnenju prednosti?

Crvena Luka je resort, ki je dostopen samo gostom hotela oz. apartmajev. To pomeni, da resort sprejme določeno število ljudi, zunanji gostje pa do plaže ne morejo dostopati. Predstavljamo si, da to v praksi pomeni veliko varnosti, prostora in manj stresa. Sploh za družine z majhnimi otroki.

Crvena Luka resort je del naravnega parka. Kako ste to doživljali?

Ko si v resortu, imaš občutek, da si sredi narave. Borov gozd, petje ptic, številne manjše živali. Rajsko je. Voda je čista, plitva, prijetna. Veliko je naravne sence. Lepoto tega je res težko opisati z besedami.

Kakšna je ponudba za družine?

Poleg čudovite narave nas je navdušila najprej velikost družinskega apartmaja. Družinski apartma sprejme 6 oseb oz. 4 odrasle in 2 otroka. To smo izkoristili in s sabo na dopust vzeli tudi babico. Apartmaji ležijo tik ob plaži, med njimi in morjem sta le otroško igrišče in borov gozdiček. Apartmaji so polno opremljeni, s kuhinjo z velikim hladilnikom, pomivalnim strojem, pralnim strojem, avtomatičnimi ruletami, veliko televizijo in dvema kopalnicama.

Kako je z animacijo za otroke?

Že sama narava resorta je dovoljšnja animacija za otroke, vseeno pa nas je navdušila tudi animacijska ponudba resorta. Ker je plaža peščena, imajo otroci občutek, da se igrajo v velikem peskovniku. Za piko na i je voda tako plitka, da starša brez problema spijeta kavico v lokalu na plaži ali iz udobnega ležalnika spremljata otrokovo igro ob vodi. Hotelska animacija poteka na tej isti plaži, kar je dodaten plus, saj so otroci zraven, a zaposleni. Otrokom je zanimiv tudi infinity pool, igrali smo tudi mini golf in seveda izkoristili otroška igrišča. Eno popoldne smo porabili za zabavo v Funparku Biograd.

Se splača obiskati Funpark Biograd oz. “hrvaški Gardaland”?

JA! Nas je zelo pozitivno presenetil. Priznamo, da nismo pričakovali take kvalitete in toliko naprav. Super je tako za otroke kot za prave adrenalinske navdušence. Kar nekaj naprav je za starejše od 10 let. Veliko pa je tudi za najmlajše, na primer vrtljive skodelice, vožnja skozi dino park, … Priporočamo obisk, zagotovo!


Kaj pa hrana?

Hrana je raznolika, zelo okusna. Presenetil nas je angleški zajtrk, vrhunske so bile predjedi, ki so bile na voljo za večerjo. Všeč nam je bila terasa s pogledom na morje. Poizkusili smo tudi lokalno vino, ki je bilo zelo okusno. Navdušila nas je kava v lokalu na plaži. Za kosilo pa smo se razveselili odličnih pic v italijanski restavraciji pod samopostrežno hotelsko.

Kaj ste počeli? Ste se odpravili tudi kaj po okolici?

Smo! Obiskali smo mestece Biograd na Moru, ki nas je navdušilo s svojo ljubkostjo. Obiskali smo čudovito Vransko jezero, zabavni Funpark Biograd in prekrasno dalmatinsko mesto Zadar. Crvena Luka je odlična izhodiščna točka za več nacionalnih parkov in dalmatinskih otokov.

Je to do sedaj vaša najljubša Naj družinska destinacija?

Uff, zelo zelo zelo težko bomo izbrali najboljšo! Ampak tale se bo zagotovo uvrstila zelo zelo visoko. Crvena Luka Resort je absolutno destinacija, ki bi jo priporočali vsem, ki si želijo doživeti najlepše kar ima Dalmacija ponuditi. Najlažje bi jo opisali kot “raj na Zemlji”, saj je z besedami težko zajeti vso lepoto narave, morja, objektov, ponudbe in prijaznosti, ki si je deležen kot gost.

Komu bi priporočali oddih v Crveni Luki?

Priporočamo tako zelo zahtevnim gostom, kot tistim, ki jim največ pomenita mir in narava. V Crveni Luki se gostje prebujajo ob ptičjem petju, dneve preživljajo pod borovcem, se namakajo v topli vodi, polni ribic in si močno močno odpočijejo od vsakdanjega življenja. Otroci lahko varno raziskujejo morsko plažo in življenje v morju. Staršev ne skrbi, da bi se otroci izgubili v gneči ali zakorakali v globoko vodo. Med sprehodom, kavico ali počitkom, vas bo objel občutek miru, lepote, spokojnosti in hvaležnosti, da ste del tega sveta. Vračali se boste znova in znova.

Foto: Mami blogerke

Ponudbo Crvena Luka Resort si lahko pogledate TUKAJ. 

Mami blogerkam in njihovemu iskanju Naj družinske destinacije 2022 sledite TUKAJ

 

PREBERITE ŠE: INTERVJU: Katja in Aljaž in najlepše ideje za izlete V dvoje

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Naj družinska destinacija meseca maja je Crvena Luka Resort!

Majska naj družinska destinacija po izboru Megabona in Mami blogerk je Crvena Luka Resort, v bližini Biograda na Moru. Preberite do konca, saj vas tam čaka presenečenje!

Po Family hotelu Lišanj, Maslinica resortu in Hotelu Malin, je na vrsti že četrta Naj družinska destinacija 2022. Tokrat je to Crvena Luka Resort. Naj družinska destinacija je projekt, v katerem Mami blogerke in Megabon iščejo idealne lokacije in namestitve za družine z otroki.

Na kaj so pri iskanju Naj družinske destinacije pozorni?

Mami blogerke in Megabon pri iskanju destinacij upoštevajo naslednje pogoje:

  • Primerno za družine z majhnimi otroki
  • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
  • Finančno dostopna opcija
  • Veliko narave
  • Zabava in animacija
  • Zanimivosti v okolici nastanitve
  • Dobra kulinarična izkušnja
  • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
  • Varnost
  • Otrokom prijazno

Crvena Luka resort ustreza naštetim pogojem. Predvsem je Mami blogerke navdušila družinska ponudba z velikim družinskim apartmajem, zaprtostjo zaliva in bližina Fun parka Biograd.

Zakaj hotel Crvena Luka resort?

“Odločili smo se, da se iz Istre in Kvarnerja odpravimo še malo nižje, v Dalmacijo, ki ima prav tako veliko za ponuditi družinam. Čeprav je več vožnje, so nekatere prednosti tako čudovite, da je vredno.” so povedale Mami blogerke. Izbrale so Crvena Luka Resort, ki se nahaja približno 30km južno od Zadra, v bližini mesta Biograd na Moru. Biograd na Moru, turistično in navtično središče, stoji sredi jadranske obale in je mesto, ki živi vse leto. Obkroženo je s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, PN Velebit in PN Vransko jezero. 

Crvena Luka Resort se nahaja 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkroženem s stoletnim borovim gozdom. Je v celoti obnovljen resort s štirimi zvezdicami. Vizija lastnikov je bila narediti majhen luksuzen resort, namenjen obiskovalcem prefinjenega okusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. 

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem in notranjem bazenu, zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih , terenu za mini golf, igrišču za nogomet in tenis, se potapljajo ali tečejo na stezah za tek. Veliko je tudi različne animacije. 

Družinski apartma za 6 oseb!

Mami blogerke je navdušil družinski apartma, ki sprejme 6 oseb! Namenjen je največ štirim odraslim in dvema otrokoma. To pomeni, da lahko na dopust v isti apartma odide velika družina z več otroki, družina z dvema otrokoma in babico ter dedkom ali pa celo dve družini s po enim otrokom.

Apartmaji se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, le 30-50 m od morja. Vsi imajo dve spalnici, veliko dnevno sobo z raztegljivim kavčem in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Kakšna je ponudba za otroke?

Medtem ko lahko starši uživajo ob koktajlu in zvokih morja, je za otroke dobro poskrbljeno. V Resortu deluje Mini klub, ki dnevno ponuja vrsto različnih aktivnosti za otroke vseh starosti. Mami blogerke pa pričakujejo, da bodo že sam pesek in morje dovolj za celodnevno animacijo.

V Resortu stoji veliko otroško igrišče, v ponudbi imajo tudi varstvo za otroke od 3 do 12 let in ponujajo posteljice in otroške stolčke.

V bližini Fun parka Biograd

Blizu resorta se nahaja Fun Park Biograd, zabava za vso družino!

Izkušnje iz prve roke

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Izkoristite to priložnost in lahko si zagotovite brezplačen dopust v Crvena Luka Resort! (Berite spodaj)

Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Crvena Luka Resort brezplačno!

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Slovenski par, ki živi v kombiju in se vsako jutro zbudi v novem kraju #intervju

Biograd na Moru in imeniten hotel v peščenem zalivu, ki vas bo povsem navdušil

Biograd na Moru je s svojo radodarno naravo znan kot eden izmed najbolj razvejanih arhipelagov na svetu. Izkoristite super priložnost za ugoden pobeg v Dalmacijo! Raziščite hotel Crvena Luka Hotel & Resort in okolico ter se razvajajte kot pravi hedonisti. Našli smo odlično ponudbo (klik)!

Biograd na Moru slovi po slikovitih kotičkih, idealnem geografskem položaju, prijaznih gostiteljih, sončnih zalivih ter prečudovitih plažah. Za dnevne izlete so v bližini tudi narodni park Kornati, narodni park Krka, pa tudi Velebit ter naravni park Vransko jezero. Z ladjo se lahko odpravite do otoka Pašman ali otoka Vrgada. Lahko se popeljete tudi do Paklenice ali osupljivih Plitviških jezer.

Crvena Luka Hotel & Resort: kraj, kjer boste dopustovali kot pravi hedonisti

Biograd na Moru je tudi mesto hrvaških kraljev, turistično in navtično središče v središču jadranske obale, mesto, ki živi vse leto. In kje se boste počutili kot kralji tudi vi?

Crvena Luka Hotel & Resort (klik) se nahaja v bližini Biograda na Moru, 3 kilometre južno od središča mesta, v peščenem zalivu, obkrožen pa je s stoletnim borovim gozdom. Biograd na Moru se nahaja v samem središču Jadrana, samo 30 km od letališča Zadar.

Luksuzen resort, ki vas bo navdušil

Crvena Luka Hotel & Resort je v celoti obnovljen resort s štirimi zvezdicami. Investicija se je začela leta 2006 z misijo in vizijo narediti majhen luksuzen resort, ki je namenjen obiskovalcem prefinjenega okusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. Nahaja se na površini 18.000 m² in ima 166 namestitvenih enot. V sklopu Crvene Luke so Hotel Iris, Hotel Kana, Hotel Suite, 46 apartmajev, Villa Princess, Villa Royal, Villa Imperial in Villa Zumbul.

Ob peščeni plaži tudi slikovit bazen, kjer nastajajo najlepše fotografije

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem in notranjem bazenu, tud v fitnesu in vodnih športih. Tu najdete tudi terene za mini golf, igrišče za košarko, odbojko in nogomet, pa namizni tenis ali tečete na stezah za tek.

Tisto, kar lahko doživite med bivanjem v Crveni Luki, so različni izleti in ekskurzije, panoramski izleti, jahanje konja in ribarjenje na Vranskem jezeru, jadranje, zunanja in notranja aerobika v vodi in še kaj.

Pestra izbira kulinaričnih razvajanj

Crvena Luka Hotel & Resort ponuja tudi nekaj gostinskih storitev, med katerimi so Italijanska restavracija in picerija Mamma Rosa, Dnevna restavracija Il Doge, slaščičarna, beach bar Movida, Movie bar in A la carte restavracija Il Moro ter rooftop bar. Naj se dopust začne!

Foto: Megabon in Crvena Luka Hotel & Resort

PREBERITE ŠE: Celje in 7 odličnih krajev, ki jih tam nikakor ne zamudite

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.