Naj družinska destinacija meseca maja je Crvena Luka Resort!

Majska naj družinska destinacija po izboru Megabona in Mami blogerk je Crvena Luka Resort, v bližini Biograda na Moru. Preberite do konca, saj vas tam čaka presenečenje!

Po Family hotelu Lišanj, Maslinica resortu in Hotelu Malin, je na vrsti že četrta Naj družinska destinacija 2022. Tokrat je to Crvena Luka Resort. Naj družinska destinacija je projekt, v katerem Mami blogerke in Megabon iščejo idealne lokacije in namestitve za družine z otroki.

Na kaj so pri iskanju Naj družinske destinacije pozorni?

Mami blogerke in Megabon pri iskanju destinacij upoštevajo naslednje pogoje:

 • Primerno za družine z majhnimi otroki
 • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
 • Finančno dostopna opcija
 • Veliko narave
 • Zabava in animacija
 • Zanimivosti v okolici nastanitve
 • Dobra kulinarična izkušnja
 • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
 • Varnost
 • Otrokom prijazno

Crvena Luka resort ustreza naštetim pogojem. Predvsem je Mami blogerke navdušila družinska ponudba z velikim družinskim apartmajem, zaprtostjo zaliva in bližina Fun parka Biograd.

Zakaj hotel Crvena Luka resort?

“Odločili smo se, da se iz Istre in Kvarnerja odpravimo še malo nižje, v Dalmacijo, ki ima prav tako veliko za ponuditi družinam. Čeprav je več vožnje, so nekatere prednosti tako čudovite, da je vredno.” so povedale Mami blogerke. Izbrale so Crvena Luka Resort, ki se nahaja približno 30km južno od Zadra, v bližini mesta Biograd na Moru. Biograd na Moru, turistično in navtično središče, stoji sredi jadranske obale in je mesto, ki živi vse leto. Obkroženo je s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, PN Velebit in PN Vransko jezero. 

Crvena Luka Resort se nahaja 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkroženem s stoletnim borovim gozdom. Je v celoti obnovljen resort s štirimi zvezdicami. Vizija lastnikov je bila narediti majhen luksuzen resort, namenjen obiskovalcem prefinjenega okusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. 

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem in notranjem bazenu, zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih , terenu za mini golf, igrišču za nogomet in tenis, se potapljajo ali tečejo na stezah za tek. Veliko je tudi različne animacije. 

Družinski apartma za 6 oseb!

Mami blogerke je navdušil družinski apartma, ki sprejme 6 oseb! Namenjen je največ štirim odraslim in dvema otrokoma. To pomeni, da lahko na dopust v isti apartma odide velika družina z več otroki, družina z dvema otrokoma in babico ter dedkom ali pa celo dve družini s po enim otrokom.

Apartmaji se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, le 30-50 m od morja. Vsi imajo dve spalnici, veliko dnevno sobo z raztegljivim kavčem in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Kakšna je ponudba za otroke?

Medtem ko lahko starši uživajo ob koktajlu in zvokih morja, je za otroke dobro poskrbljeno. V Resortu deluje Mini klub, ki dnevno ponuja vrsto različnih aktivnosti za otroke vseh starosti. Mami blogerke pa pričakujejo, da bodo že sam pesek in morje dovolj za celodnevno animacijo.

V Resortu stoji veliko otroško igrišče, v ponudbi imajo tudi varstvo za otroke od 3 do 12 let in ponujajo posteljice in otroške stolčke.

V bližini Fun parka Biograd

Blizu resorta se nahaja Fun Park Biograd, zabava za vso družino!

Izkušnje iz prve roke

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Izkoristite to priložnost in lahko si zagotovite brezplačen dopust v Crvena Luka Resort! (Berite spodaj)

Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Crvena Luka Resort brezplačno!

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Slovenski par, ki živi v kombiju in se vsako jutro zbudi v novem kraju #intervju

“Otok Krk je raj za otroke!” – z Mami blogerkami o Naj družinski destinaciji 2022

Mami blogerke so v aprilu obiskale že tretjo destinacijo, ki se poteguje za naslov Naj družinska destinacija 2022. Skupaj z Megabonom so tokrat izbrali Hotel Malin na otoku Krku. Kako so se imeli, je destinacija res najboljša za otroke? Vse to in še več smo vprašali Mami blogerke!

Zakaj ste izbrali hotel Malin na Krku?

Zagotovo smo vedeli, da moramo na seznam Naj družinskih destinacij umestiti otok Krk. Gre za med Slovenci najbolj priljubljen otok, ker je blizu, ker ima čisto vodo in lepo naravo. Na Megabonu so nam priporočili hotel Malin. Hotel sicer ni specifično družinski hotel, kot je bil na primer Lišanj, ampak ustreza vsem pogojem, ki smo si jih za Naj družinske destinacije zadali. Hotel ima svojo plažo, čudovito teraso z bazenom, udobne sobe, veliko igralnico in krasno lego ob mestecu Malinska.

Kdo je obiskal Malin?

Malin sta obiskali dve družini  Mami blogerk. Blaž, Tjaša in dojenček Kris, ki ustvarjajo blog Midvakuhava.si in Anja, Uroš, osemletna Nina in štiriletni Ian, ki ustvarjajo blog Maminamaza.si. Želeli smo preveriti, kakšna je ponudba za najmlajše, mlajše in malo večje otroke. Vse naše izkušnje smo live delili na zgodbah v Instagramu: https://www.instagram.com/stories/highlights/17936283787945957/

Je hotel Malin izpolnil vaša pričakovanja?

Zagotovo, ja. Sama stavba je že na pogled mogočna in krasno umeščena v okolje. Sobe so moderne, z balkoni ali terasami, ki večinoma gledajo proti morju. Do morja se spustiš po klančku, mimo parkirišča. Vmes ni ničesar drugega. Plaža je betonska, so pa poskrbeli, da sta na njej dva velika peskovnika, nekaj igral in morski bazenček z nižjo vodo za otroke. Voda je kristalno čista, atmosfera s palmami in borovci pa pričara vse tisto, kar potrebuješ za popoln oddih. Otok Krk kot tak, s plažami, čistim morjem in atmosfero, pričara pravi raj za družine!

Kako je s ponudbo za otroke?

Hotel ima krasno igralnico in zunanja igrala. Igralnica je odlično opremljena, mi smo v njej preživeli kar nekaj časa in se kregali, ko smo morali ven. Na terasi je bazen za otroke, ki žal še ni bil odprt v času našega bivanja (je odprt v sezoni). Imajo posteljico za dojenčka (ob doplačilu), mini kuhnijski kotiček v sobah in stolčke za dojenčke v jedilnici. Všeč sta nam bila velika peskovnika na plaži.

Ste kje pričakovali manj ali več?

Poleg čudovite atmosfere bi v pozitivno smer zagotovo izpostavili odlično lego. Ker je hotel obdan z rastlinjem, skrbi za odlično senco in si predstavljamo, da je poleti temperatura idealna za mirne dneve in večere. Navdušila nas je velika igralnica, čeprav bi odpiralni čas bil boljši. Nismo pričakovali takšne terase z bazenom in razgledom. Malo več smo pričakovali od hrane, ker to največ gostov izpostavi kot odlično, a smo potem imeli krasno izkušnjo v njihovi restavraciji Mulino na plaži.

Kaj ste počeli? Ste se odpravili tudi kaj po okolici?

Ker nas je tako zelo navdušil hotelski bazen, smo veliko časa preživeli tam in seveda spodaj na plaži. Plaže so čudovite! Sprehodili smo se do Malinske in skozi marino, center, vse do hotela Haludovo. Sprehod ib morju po Malinski, s sladoledom v roki, je bila čudovita izkušnja. Raziskovanje zapuščenega hotela pa taka, ki je ne bomo zlepa pozabili. Zadnji dan smo zaradi močnega vetra Krk zapustili malo prej, kot je bilo mišljeno, a vseeno nam bo v spominu ostalo predvsem veliko morja in sonca.

Je to do sedaj vaša najljubša Naj družinska destinacija?

Uff, zelo zelo zelo težko bomo izbrali najboljšo! Family hotel Lišanj je bila neverjetna izkušnja, ko je vse od prve do zadnje sekunde prilagojeno otokom. Maslinica nam je pričarala tisto nostalgijo, ki jo nosimo v sebi, ko na svetu ni nič bolj pomembno kot tisti sončen dan z družino na plaži. Hotel Malin pa nas je navdušil z neprimerljivo otoško atmosfero, čudovitimi plažami, kristalno čisto vodo in možnostmi za raziskovanje otoka.

Komu bi priporočali oddih v hotelu Malin?

Vsem družinam, ki so malo bolj zahtevne, kar se tiče lokacije hotela, urejenosti sob, bazena in ponudbe na splošno. Tisti, ki radi na plaži kaj dobrega pojejo in spijejo. Tistim, ki si želijo sodobno urejenih sob. Hotel Malin bi priporočili tud tistim, ki se z vročine radi umaknejo v zavetje sence, tistim, ki so pripravljeni s sprehodi raziskati okolico in tistim, ki jim veliko pomeni atmosfera. V hotelu in okolici ni veliko sodobne, umetne animacije za otroke. So pa pesek, voda, kamenčki in sladoled.

Ponudbo za hotel Malin si lahko pogledate TUKAJ. 

Mami blogerkam in njihovemu iskanju Naj družinske destinacije 2022 sledite TUKAJ. 

 

Foto: Mami blogerke

Naj družinska destinacija meseca aprila je hotel Malin na Krku!

Aprilska naj družinska destinacija po izboru Megabona in Mami blogerk je hotel Malin na otoku Krku.

Po Family hotelu Lišanj in Maslinica resortu je na vrsti že tretja Naj družinska destinacija 2022. Tokrat je to hotel Malin na Krku. Naj družinska destinacija je projekt, v katerem Mami blogerke in Megabon iščejo idealne lokacije in namestitve za družine z otroki.

Na kaj so pri iskanju Naj družinske destinacije pozorni?

Mami blogerke in Megabon pri iskanju destinacij upoštevajo naslednje pogoje:

 • Primerno za družine z majhnimi otroki
 • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
 • Finančno dostopna opcija
 • Veliko narave
 • Zabava in animacija
 • Zanimivosti v okolici nastanitve
 • Dobra kulinarična izkušnja
 • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
 • Varnost
 • Otrokom prijazno

Zakaj hotel Malin na Krku?

Hotel Malin je ena izmed najboljših izbir, ko je govora o namestitvi na otoku Krku. Nudi preverjeno kvaliteto in storitve na visoki ravni, zaradi katerih ima hotel vodilno mesto in naziv najboljšega hotela v Malinski. Obkrožen je z morjem, skrit med zelenjem in samo 5 minut hoda oddaljen od centra Malinske.

Zaradi svoje skrbne urejenosti, je postal eleganten in udoben hotel za vse generacije. Na novo urejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zasebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otroke, manjša luka s možnostjo priveza ladij, ljubeznivo in strokovno osebje ter posebej izdelana dodatna ponudba programov in dogodkov je po meri sodobnega človeka.

Poleg lokacije čisto ob morju in pogleda na celoten Kvarner, se v hotelu Malin ponašajo tudi s ponudbo domačih jedi in otoških delicij.

Kakšna je ponudba za otroke?

Da bi družinske počitnice ostale v čudovitem spominu tako staršem kot otrokom, so v hotelu pripravili Kids club, v okviru katerega pripravljajo ustvarjalne delavnice, karaoke, plesne zabave, mini disco, športne aktivnosti in sploh se trudijo, da bi otrokom narisali nasmeh na obraz.

Novost je tudi velika igralnica.

Izkušnje iz prve roke

Kraj, kjer lahko dosežete harmonijo duha in telesa, se sprostite, osvobodite stresa in si povrnete energijo je zagotovo intimen kotiček na novo odprtega wellnessa v hotelu Malin. Spremljevalna ponudba hotela bo popestrila vaš prosti čas in dopolnila vaš oddih v Malinski.

Kako vse skupaj izgleda iz prve roke, boste lahko spremljali v vikendu od 15.-17.4., ko se vam bodo iz destinacije v živo javljale Mami blogerke.

Nekdo od sledilcev v hotel Malin brezplačno!

Mami blogerke bodo hotel Malin obiskale med 15.-17.4.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za izlet na deževen dan: Tehniški muzej Slovenije

 

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

 

INTERVJU: “Kam na morje z otroki? V Maslinico!”

Vsako leto se na nas obračajo starši, ki želijo najti najboljšo možno destinacijo za morje z otroki. Mi smo za idejo vprašali kar strokovnjakinje – Mami blogerke, ki letos raziskujejo Hrvaško v lovu za Naj družinsko destinacijo 2022.

Mami blogerke, če bi morale izbrati samo eno naj destinacijo za morje z otroki, katera bi to bila?

Težko je na tem mestu govoriti o najboljši od vseh, ampak brez problema lahko za eno najboljših destinacij za morje z otroki razglasimo Maslinico, v Rabcu.

Zakaj ravno Maslinica v Rabcu?

Ko iščeš najboljše počitnice z otroki, so glavni kriteriji: oddaljenost, ponudba, aktivnosti, cena in plaža. Maslinica v Rabcu brez težav odkljuka vse. Dobri dve uri vožnji, da prideš do čistega morja in odlične plaže, je ravno prav. Potem je tukaj plaža oz. več plaž, ki so prodnate, voda pa nizka še kar nekaj deset metrov v morje. V morju je po tleh mivka. Plaž je dovolj, da najdeš svoje mesto, hotel poskrbi za senčnike, prav tako se lahko ob najhujšem soncu skriješ v borov gozd ali pod senčnik na bazenih. Všeč nam je tudi raznolikost aktivnosti in odlična animacija za otroke.

Kakšne aktvnosti na primer?

V resortu so 3 otroška igrišča, igrišče za mini golf, tenis igrišča, poti za kolesarjenje, pot po gozdu do Labina, možnost izposoje različnih vodnih pripomočkov, otroški bazeni s tobogani, pot ob morju, ki pelje do Rabca, … možnosti so res številne. V resortu je tudi trgovina in nekaj kioskov ter restavracija na plaž ter ob bazenu.

Omenili ste otroško animacijo, zakaj vam je bila všeč?

Všeč nam je bila, ker je bila “old school”, takšna, kakršne se spominjamo mi. Mini klub, v katerem se združijo vsi otroci iz resorta, starši pa dobijo 2 uri za kavico in obisk čudovitega SPA centra. Ali pa za preprosto ležanje pod oljko, palmo ali borovcem. Med animacijo, ki poteka dopoldan in zvečer, ko je mini disco, se otroci zabavajo, spoznavajo, ustvarjajo, gibajo… in se nazaj vrnejo nasmejani in polni vtisov ter novih poznanstev.

“Old school”? V časih, ko je na voljo toliko sodobnih družinskih hotelov?

Družinski hoteli so super, zelo jih priporočamo. Ampak tisto so popolnoma drugačni dopusti. Tam se vse vrti okoli otrok, starši pa se temu prilagajamo. Tu je drugače. To je res morje, morje. V Maslinici je vsega manj, pa hkrati vsega toliko več. Sprehod po promenadi do Rabca, stojnice, pa potem vrnitev v hotel, pa velike terase, kjer starši lahko klepetajo, pa mini golf, … To je morje za starše, ki noro uživajo in posledično se imajo super tudi otroci. To je to. Sproščenost in nostalgija.

Če bi morali primerjati Istro, Kvarner in Dalmacijo, kje je najbolje z otroki?

Uff, nemogoče. Vsaka ima svoje prednosti. Če tokrat izpostavimo prednosti Istre, so to zagotovo bližina, vrhunska hrana in stara mesteca, po katerih se sprehodiš s sladoledom.

Katero tako mesto je blizu Maslinici?

Najbližje je Rabac. Do Rabca je po urejeni poti ob plaži le dobrih 10 minut hoje, lahko pa se po njej zapeljete tudi s kolesi. Rabac je živahno središče oz. pristanišče, ki je zelo zelo urejeno in ima tudi nekaj čudovitih prodnatih plaž. Tu je ogromno stojnic in restavracij, odlično za večerni sprehod. Na drugi strani oz. nad Maslinico pa kraljuje čudovito mesto Labin. To pa je tako staro istrsko mesto, kjer se boste sprehodili po kamnitih ulicah, marsikaj lepega videli in pojedli.

Kje v Maslinici priporočate družinam nastanitev z otroki?

Mi smo se tokrat odločili kar za hotel v Maslinica resortu. Imajo prostorne sobe in velike balkone, ki vsi gledajo na morje, odlično hrano in prijazno osebje. Pa topel notranji bazen in čudovit SPA center. Imajo pa na voljo tudi mobilne hiške in kamp, tako da je to popolnoma stvar okusa in želja. Kamp in mobilne hiške stojijo v nasadu oljk, kar mora biti tudi čudovita izkušnja. Tudi gostje tega dela resorta se lahko odločijo za hrano v hotelu, tako da je res poskrbljeno za vse.

Mami blogerke, hvala za vašo izkušnjo, se že veselimo naslednje Naj družinske destinacije! Še več o tem, kako je v Maslinici in zakaj je to idealna destinacija za morje z otroki, si lahko pogledate na Instagram profilu Mami blogerk (TUKAJ).

Če tudi vas zanima ugodna ponudba za morje z otroki v Maslinici v Rabcu, sledite TEJ POVEZAVI. 

Foto: Mami blogerke

PREBERITE ŠE: INTERVJU z Mami blogerkami: “Družinski hotel? Ja, lepo prosimo!”

Znana je že druga Naj družinska destinacija 2022! Tokrat bo to…

Projekt Naj družinska destinacija 2022 se nadaljuje tudi v marcu! Po februarskem obisku v Family Hotelu Lišanj, bodo Mami blogerke obiskale… 

Projekt Naj družinska destinacija 2022 je namenjen iskanju najboljših družinskih destinacij na Hrvaškem. Megabonu so v ta namen na pomoč priskočile Mami blogerke, ki bodo obiskale 10 destinacij in preverile, kako primerne so za otroke. V februarju so obiskale Family Hotel Lišanj, znana pa je tudi že marčevska destinacija.

Pogoji, ki jih upoštevajo pri iskanju:

 • Primerno za družine z majhnimi otroki
 • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
 • Finančno dostopna opcija
 • Veliko narave
 • Zabava in animacija
 • Zanimivosti v okolici nastanitve
 • Dobra kulinarična izkušnja
 • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
 • Varnost
 • Otrokom prijazno

Druga letošnja Naj družinska destinacija je … Maslinica Resort!

Rabac – čudovit biser Jadranske obale, očara s svojo preprostostjo, lepoto in številnimi možnostmi za sproščujoč odih! Maslinica Resort nudi nastanitev v treh hotelih – Hotelu Narcis 4*, Hotelu Hedera 4* in Hotelu Mimosa Lido Palace 4*. Popolna izbira za sprostitev ob morju, bazenih in nasadih oljk ter manj kot 4 km od srednjeveškega mesta na hribu – Labina!

Mami blogerke bodo Maslinica resort obiskale med 25.-27.3., ko se resort ponovno odpre. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi z resotom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem resortu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: INTERVJU z Mami blogerkami: “Družinski hotel? Ja, lepo prosimo!”

Na lovu za NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO 2022

Mami blogerke so skupina mamic in očkov, ki že več kot pet let skrbijo za koristne in zabavne vsebine za slovenske starše. Vsak/a s svojim  blogom skrbi za svoje področje, vsake toliko pa združijo moči in poskrbijo za projekte, ki tako ali drugače doprinašajo k vzgoji in počutju slovenskih družin. En takih je tudi projekt NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA.

Družinski oddihi so pomemben del družinskega življenja, saj poskrbijo, da se družina odmakne od vsakdana in okrepi vezi med člani. Ko oddihi vključujejo otroke, si želimo, da je destinacija čimbolj otrokom in staršem prijazna, saj se želimo osredotočiti samo na zabavo in sprostitev. naj družinska destinacija

Projekt NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA je prvič zaživel leta 2019, ko so Mami blogerke obiskale 10 destinacij – 8 slovenskih (Golte, Moravske toplice, Panonska vas, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Bohinj, Topolšica in Tržič) in 2 srbski (Beograd in Novi sad). Svoje izkušnje so delile na blogu in družbenih omrežjih in tako bralcem in sledilcem omogočile vpogled v družinske destinacije iz prve roke.

Mami blogerke med raziskovanjem Kranjske Gore. Foto: Mateja Tamše

Po začasnem premoru se iskanje nadaljuje z novim partnerjem

Žal je leto 2020 prineslo splošno zaustavitev na turističnem področju, zato so projekt začasno prekinile. V letu 2022 pa se vračajo k iskanju. Ker bodo tokrat iskale tudi pri naših sosedih, so k sodelovanju povabile Megabon, turistični portal z ugodnimi ponudbami namestitev in izletov, ki dobro pozna širšo ponudbo. S skupnimi močmi bodo poiskali novih 10 naj družinskih destinacij, zaradi sodelovanja pa v še malo bolj dodelani obliki in izjemno prednostjo za bralce in sledilce.

Kako bo potekalo iskanje NAJ DRUŽINSKE DESTINACIJE 2022

Mami blogerke so že na začetku iskanja skupaj s sledilkami in sledilci določile pogoje, ki jih mora destinacija izpolnjevati, da se sploh uvrsti med top 10 najboljših. Ko so destinacije izbrane, se vsak mesec, od februarja do decembra, posvetijo eni. Najprej destinacijo raziščejo in predstavijo, potem jo obiščejo in se javljajo v živo, na koncu napišejo mnenje, kjer izpostavijo prednosti in slabosti. K podajanju mnenja povabijo tudi starše, ki so destinacijo že obiskali.

Pogoji, ki jih upoštevajo pri iskanju:

 • Primerno za družine z majhnimi otroki
 • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
 • Finančno dostopna opcija
 • Veliko narave
 • Zabava in animacija
 • Zanimivosti v okolici nastanitve
 • Dobra kulinarična izkušnja
 • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
 • Varnost
 • Otrokom prijazno

Moravske toplice. Foto: Dinamik

Beograd. Foto: Mateja Tamše

Kje lahko spremljate projekt in kako si zagotovite možnost, da destinacije obiščete tudi sami

Projekt lahko spremljate na blogu Mami blogerke in na družbenih kanalih Mami blogerk, kjer bo zadnji teden v mesecu potekala tudi nagradna igra, v kateri bodo eni družini podarile vikend oddih na naj družinski destinaciji meseca. 

Prvo destinacijo bodo Mami blogerke obiskale že drugi vikend v februarju. Za prvi mesec so izbrale Family Hotel Lišanj v Novem Vinodolskem na Hrvaškem. Spremljajte dogajanje in mi že držimo pesti za to, da bo konec meseca vikend oddih v čudovitem družinskem hotelu vaš.

Projekt spremljajte na Instagramu Mami blogerk in Megabona

 

PREBERITE TUDI: Ideja za družinski oddih: V najboljši hotel za otroke na Hrvaškem (tudi z veliko družino)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.