Naj družinska destinacija meseca junija so…

Junijska naj družinska destinacija po izboru Megabona in Mami blogerk so Terme Tuhelj.

Po Family hotelu Lišanj, Maslinica resortu, Hotelu Malin in Crveni Luki je na vrsti že peta Naj družinska destinacija 2022. Tokrat so to Terme Tuhelj. Naj družinska destinacija je projekt, v katerem Mami blogerke in Megabon iščejo idealne lokacije in namestitve za družine z otroki.

Na kaj so pri iskanju Naj družinske destinacije pozorni?

Mami blogerke in Megabon pri iskanju destinacij upoštevajo naslednje pogoje:

  • Primerno za družine z majhnimi otroki
  • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
  • Finančno dostopna opcija
  • Veliko narave
  • Zabava in animacija
  • Zanimivosti v okolici nastanitve
  • Dobra kulinarična izkušnja
  • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
  • Varnost
  • Otrokom prijazno

Zakaj Terme Tuhelj?

Terme Tuhelj so priljubljene družinske toplice, ki stojijo v čudovitem hrvaškem Zagorju, takoj čez mejo. S pestrim naborom aktivnosti in izletov so idealna družinska destinacija v vseh letnih časih. Vodni planet, srce Term Tuhelj, je največji bazenski kompleks na Hrvaškem. Zelo poseben je tudi wellness, ki je prirejen tako, da lahko v njem uživajo tudi otroci! Čudovito hrvaško Zagorje ponuja veliko izletov v okolici, ki bodo navdušili celo družino.

Kakšna je ponudba za otroke?

Na zunanjem kopališču boste našli bazene z valovi, otroški bazen s štirimi tobogani in vodnimi topovi, za najmlajše bazen z vodnimi igračami in škropilniki, bazen za sprostitev z vrelci, vodne stolpe in podvodno masažo. Kompleks zunanjih bazenov ponuja tudi tobogan s petimi trakovi za spuščanje v bazene, dva adrenalinska tobogana, tobogan Kamikaza in počasno reko z dvema lagunama in podvodnimi masažami.

Največji center savn na Hrvaškem ponuja edinstvene programe ter otroške in družinske savne pod strokovnim vodstvom.

Izkušnje iz prve roke

Kako izgleda družinski dopust v Termah Tuhelj, boste lahko spremljali v vikendu od 10.-12.6., ko se vam bodo iz destinacije v živo javljale Mami blogerke. V svojih objavah bodo delile povezave s posebnimi ponudbami, nekoga od vas pa bodo v Terme Tuhelj odpeljale brezplačno!

Nekdo od sledilcev bo v Terme Tuhelj odšel brezplačno!

Mami blogerke bodo Terme Tuhelj obiskale med 10.-12.6.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ. 

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Je to najbolj zaželena poletna destinacija za Slovence?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.