Naj družinska destinacija meseca maja je Crvena Luka Resort!

Majska naj družinska destinacija po izboru Megabona in Mami blogerk je Crvena Luka Resort, v bližini Biograda na Moru. Preberite do konca, saj vas tam čaka presenečenje!

Po Family hotelu Lišanj, Maslinica resortu in Hotelu Malin, je na vrsti že četrta Naj družinska destinacija 2022. Tokrat je to Crvena Luka Resort. Naj družinska destinacija je projekt, v katerem Mami blogerke in Megabon iščejo idealne lokacije in namestitve za družine z otroki.

Na kaj so pri iskanju Naj družinske destinacije pozorni?

Mami blogerke in Megabon pri iskanju destinacij upoštevajo naslednje pogoje:

  • Primerno za družine z majhnimi otroki
  • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
  • Finančno dostopna opcija
  • Veliko narave
  • Zabava in animacija
  • Zanimivosti v okolici nastanitve
  • Dobra kulinarična izkušnja
  • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
  • Varnost
  • Otrokom prijazno

Crvena Luka resort ustreza naštetim pogojem. Predvsem je Mami blogerke navdušila družinska ponudba z velikim družinskim apartmajem, zaprtostjo zaliva in bližina Fun parka Biograd.

Zakaj hotel Crvena Luka resort?

“Odločili smo se, da se iz Istre in Kvarnerja odpravimo še malo nižje, v Dalmacijo, ki ima prav tako veliko za ponuditi družinam. Čeprav je več vožnje, so nekatere prednosti tako čudovite, da je vredno.” so povedale Mami blogerke. Izbrale so Crvena Luka Resort, ki se nahaja približno 30km južno od Zadra, v bližini mesta Biograd na Moru. Biograd na Moru, turistično in navtično središče, stoji sredi jadranske obale in je mesto, ki živi vse leto. Obkroženo je s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, PN Velebit in PN Vransko jezero. 

Crvena Luka Resort se nahaja 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkroženem s stoletnim borovim gozdom. Je v celoti obnovljen resort s štirimi zvezdicami. Vizija lastnikov je bila narediti majhen luksuzen resort, namenjen obiskovalcem prefinjenega okusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. 

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem in notranjem bazenu, zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih , terenu za mini golf, igrišču za nogomet in tenis, se potapljajo ali tečejo na stezah za tek. Veliko je tudi različne animacije. 

Družinski apartma za 6 oseb!

Mami blogerke je navdušil družinski apartma, ki sprejme 6 oseb! Namenjen je največ štirim odraslim in dvema otrokoma. To pomeni, da lahko na dopust v isti apartma odide velika družina z več otroki, družina z dvema otrokoma in babico ter dedkom ali pa celo dve družini s po enim otrokom.

Apartmaji se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, le 30-50 m od morja. Vsi imajo dve spalnici, veliko dnevno sobo z raztegljivim kavčem in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Kakšna je ponudba za otroke?

Medtem ko lahko starši uživajo ob koktajlu in zvokih morja, je za otroke dobro poskrbljeno. V Resortu deluje Mini klub, ki dnevno ponuja vrsto različnih aktivnosti za otroke vseh starosti. Mami blogerke pa pričakujejo, da bodo že sam pesek in morje dovolj za celodnevno animacijo.

V Resortu stoji veliko otroško igrišče, v ponudbi imajo tudi varstvo za otroke od 3 do 12 let in ponujajo posteljice in otroške stolčke.

V bližini Fun parka Biograd

Blizu resorta se nahaja Fun Park Biograd, zabava za vso družino!

Izkušnje iz prve roke

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Izkoristite to priložnost in lahko si zagotovite brezplačen dopust v Crvena Luka Resort! (Berite spodaj)

Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Crvena Luka Resort brezplačno!

Mami blogerke bodo Crvena Luka Resort obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bodo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko jih boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bodo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt Naj družinska destinacija TUKAJ

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Slovenski par, ki živi v kombiju in se vsako jutro zbudi v novem kraju #intervju

INTERVJU: “Kam na morje z otroki? V Maslinico!”

Vsako leto se na nas obračajo starši, ki želijo najti najboljšo možno destinacijo za morje z otroki. Mi smo za idejo vprašali kar strokovnjakinje – Mami blogerke, ki letos raziskujejo Hrvaško v lovu za Naj družinsko destinacijo 2022.

Mami blogerke, če bi morale izbrati samo eno naj destinacijo za morje z otroki, katera bi to bila?

Težko je na tem mestu govoriti o najboljši od vseh, ampak brez problema lahko za eno najboljših destinacij za morje z otroki razglasimo Maslinico, v Rabcu.

Zakaj ravno Maslinica v Rabcu?

Ko iščeš najboljše počitnice z otroki, so glavni kriteriji: oddaljenost, ponudba, aktivnosti, cena in plaža. Maslinica v Rabcu brez težav odkljuka vse. Dobri dve uri vožnji, da prideš do čistega morja in odlične plaže, je ravno prav. Potem je tukaj plaža oz. več plaž, ki so prodnate, voda pa nizka še kar nekaj deset metrov v morje. V morju je po tleh mivka. Plaž je dovolj, da najdeš svoje mesto, hotel poskrbi za senčnike, prav tako se lahko ob najhujšem soncu skriješ v borov gozd ali pod senčnik na bazenih. Všeč nam je tudi raznolikost aktivnosti in odlična animacija za otroke.

Kakšne aktvnosti na primer?

V resortu so 3 otroška igrišča, igrišče za mini golf, tenis igrišča, poti za kolesarjenje, pot po gozdu do Labina, možnost izposoje različnih vodnih pripomočkov, otroški bazeni s tobogani, pot ob morju, ki pelje do Rabca, … možnosti so res številne. V resortu je tudi trgovina in nekaj kioskov ter restavracija na plaž ter ob bazenu.

Omenili ste otroško animacijo, zakaj vam je bila všeč?

Všeč nam je bila, ker je bila “old school”, takšna, kakršne se spominjamo mi. Mini klub, v katerem se združijo vsi otroci iz resorta, starši pa dobijo 2 uri za kavico in obisk čudovitega SPA centra. Ali pa za preprosto ležanje pod oljko, palmo ali borovcem. Med animacijo, ki poteka dopoldan in zvečer, ko je mini disco, se otroci zabavajo, spoznavajo, ustvarjajo, gibajo… in se nazaj vrnejo nasmejani in polni vtisov ter novih poznanstev.

“Old school”? V časih, ko je na voljo toliko sodobnih družinskih hotelov?

Družinski hoteli so super, zelo jih priporočamo. Ampak tisto so popolnoma drugačni dopusti. Tam se vse vrti okoli otrok, starši pa se temu prilagajamo. Tu je drugače. To je res morje, morje. V Maslinici je vsega manj, pa hkrati vsega toliko več. Sprehod po promenadi do Rabca, stojnice, pa potem vrnitev v hotel, pa velike terase, kjer starši lahko klepetajo, pa mini golf, … To je morje za starše, ki noro uživajo in posledično se imajo super tudi otroci. To je to. Sproščenost in nostalgija.

Če bi morali primerjati Istro, Kvarner in Dalmacijo, kje je najbolje z otroki?

Uff, nemogoče. Vsaka ima svoje prednosti. Če tokrat izpostavimo prednosti Istre, so to zagotovo bližina, vrhunska hrana in stara mesteca, po katerih se sprehodiš s sladoledom.

Katero tako mesto je blizu Maslinici?

Najbližje je Rabac. Do Rabca je po urejeni poti ob plaži le dobrih 10 minut hoje, lahko pa se po njej zapeljete tudi s kolesi. Rabac je živahno središče oz. pristanišče, ki je zelo zelo urejeno in ima tudi nekaj čudovitih prodnatih plaž. Tu je ogromno stojnic in restavracij, odlično za večerni sprehod. Na drugi strani oz. nad Maslinico pa kraljuje čudovito mesto Labin. To pa je tako staro istrsko mesto, kjer se boste sprehodili po kamnitih ulicah, marsikaj lepega videli in pojedli.

Kje v Maslinici priporočate družinam nastanitev z otroki?

Mi smo se tokrat odločili kar za hotel v Maslinica resortu. Imajo prostorne sobe in velike balkone, ki vsi gledajo na morje, odlično hrano in prijazno osebje. Pa topel notranji bazen in čudovit SPA center. Imajo pa na voljo tudi mobilne hiške in kamp, tako da je to popolnoma stvar okusa in želja. Kamp in mobilne hiške stojijo v nasadu oljk, kar mora biti tudi čudovita izkušnja. Tudi gostje tega dela resorta se lahko odločijo za hrano v hotelu, tako da je res poskrbljeno za vse.

Mami blogerke, hvala za vašo izkušnjo, se že veselimo naslednje Naj družinske destinacije! Še več o tem, kako je v Maslinici in zakaj je to idealna destinacija za morje z otroki, si lahko pogledate na Instagram profilu Mami blogerk (TUKAJ).

Če tudi vas zanima ugodna ponudba za morje z otroki v Maslinici v Rabcu, sledite TEJ POVEZAVI. 

Foto: Mami blogerke

PREBERITE ŠE: INTERVJU z Mami blogerkami: “Družinski hotel? Ja, lepo prosimo!”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.