INTERVJU z Mami blogerkami: “Družinski hotel? Ja, lepo prosimo!”

Štirje odrasli, en dojenček, en malček in ena osnovnošolka so pretekli vikend preživeli v družinskem hotelu Family Hotel Lišanj. Ta je bil prva destinacija v projektu Naj družinska destinacija 2022, v kateri Mami blogerke skupaj z Megabonom raziskujejo najboljše destinacije za družine. Je družinski hotel zares tako drugačen od navadnega?

Tjaša in Anja, s svojima družinama sta se podali na raziskovanje prve Naj družinske destinacije 2022. Lahko za začetek povesta kaj več o projektu?

Naj družinska destinacija 2022 je projekt, v katerem raziskujemo različne hrvaške destinacije, z namenom poiskati le najboljše za družine z majhnimi otroki. Vsak mesec bomo obiskali en družinski hotel, ki ga bomo dobro raziskali, svojo izkušnjo pa delili s svojimi sledilci v pisni, video in slikovni obliki. Naši sledilci se bodo tako lahko iz prve roke prepričali o destinaciji in se lažje odločili, kje bodo dopustovali in zakaj. Lahko bodo vprašali, komentirali, pogledali karkoli jih bo zanimalo. In me se bomo potrudile pokazati čisto vse. Vsakič bomo na destinacijo popeljali tudi eno družino naših sledilcev, da se bodo lahko še sami prepričali o kvaliteti in ponudbi destinacije.

Za prvo destinacijo ste skupaj z Megabonom izbrali Family Hotel Lišanj. Zakaj?

V resnici smo se tokrat popolnoma prepustile Megabonu, ki odlično pozna ponudbo hotelov na Hrvaškem. Oni so rekli: “Family Hotel Lišanj je mega!” in me smo se po hitrem pregledu popolnoma strinjale. Gre za izrecno družinski hotel. Tega koncepta v Sloveniji še ne poznamo in povedati moramo, da nas je vse skupaj zelo presenetilo. Family Hotel Lišanj res od prvega do zadnjega trenutka skrbi za dobro počutje otrok in posledično staršev.

Družinski hotel so raziskovali Tjaša, Blaž in mali Kris…

… in Anja, Uroš, Nina in Ian.

Kaj pomeni koncept “družinski hotel”?

Družinski hotel je hotel, ki je s svojim designom in ponudbo prilagojen otrokom. Animacije, igralnice, poseben kotiček ob obrokih, mini disco, mini klub, varstvo, oprema, sobe… vse je narejeno tako, da se otroci ves čas počutijo več kot odlično. V Family Hotelu Lišanj je na primer že pri recepciji velik bazen z žogicami, v katerem se lahko majhni otroci poigrajo medtem ko starša opravljata check-in. V kavarni so ob stolih tudi ležalniki za dojenčke. V hotelu je več igralnic, notranji karting, soba z video igrami in napihljiv grad. Poleti pa se zabava preseli tudi ven, kjer je poleg plaže na voljo več otroških bazenov in igrišč.

Vi ste obiskali družinski hotel februarja. Je bilo vseeno dovolj zabave, če upoštevamo dejstvo, da bazeni, plaža in morje niso prišli v poštev?

Vsekakor! V hotelu je toliko animacije in dogajanja, da nam nikoli ni bilo dolgčas ali žal, da smo hotel obiskali pozimi. Izkoristili smo vse igralnice. Krisu (5 mesecev) je bila najbolj všeč tista za dojenčke, Ianu (3 leta) napihljiv grad in vožnja z avtomobilom, Nini (8 let) pa soba z video igrami in notranji bazen. Nam staršem pa je bil všeč sprehod ob morju in število možnosti za miren pogovor s partnerjem medtem ko so se otroci neizmerno zabavali v bližini.

Bazen z žogicami na recepciji.

Igralnica in mini klub.

Notranji karting in napihljivi grad.

Family Hotel Lišanj se je torej izkazal za dobro družinsko destinacijo. Je bilo kaj, kar vas je ekstra pozitivno presenetilo?

Od vstopa v hotel smo bili presenečeni (smeh). Na vhodu sta nas pričakali dve maskoti, sobe so bile velike in razgled prečudovit. Pozitivno nas je presenetil tudi zelo topel notranji bazen in ozračje. Všeč nam je bila all inclusive light ponudba, ki je vključevala tudi pijačo iz šankomata in popoldansko malico za otroke. Pa karting, pa ogromna plaža! In sprehod do marine. Vse nam je bilo všeč.

Pa je bilo vseeno tudi kaj takega, kar vas je negativno presenetilo?

Iskreno, najprej smo se morali kar navaditi na vso glasnost in dogajanje v hotelu. Tu kraljujejo otroci. A smo hitro ugotovili, da je to pozitivno, saj naši niso preveč izstopali (smeh). Malo smo bili tudi omejeni zaradi ukrepov ob pandemiji, saj smo morali igralnice in dejavnosti rezervirati zaradi omejitve števila otrok. Sicer pa takšne izkušnje še nismo imeli in jo priporočamo vsem staršem z otroki.

Zabava 24/7.

Pogled na naše sobe s kavarne.

Komu bi priporočili destinacijo Family Hotel Lišanj?

Vsem družinam z majhnimi otroki, ki obožujejo morje in hotel z veliko animacije. Tudi za poletne počitnice se nam zdi hotel odlična izbira, saj je pred hotelom in levo in desno od njega več različnih plaž, čudovito igrišče in več otroških bazenov. Še več razlogov, zakaj priporočamo družinski hotel Lišanj lahko preberete TUKAJ. 

Iskanje Naj družinske destinacije 2022 lahko spremljate tudi na Instagramu Mamiblogerke_slovenija, kjer bo za vsako destinacijo potekala tudi nagradna igra! 

Ponudbe za Family Hotel Lišanj pa najdete na Megabonu, TUKAJ

 

Foto: Mami blogerke

PREBERITE ŠE: Na lovu za NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO 2022

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.