Na lovu za NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO 2022

Mami blogerke so skupina mamic in očkov, ki že več kot pet let skrbijo za koristne in zabavne vsebine za slovenske starše. Vsak/a s svojim  blogom skrbi za svoje področje, vsake toliko pa združijo moči in poskrbijo za projekte, ki tako ali drugače doprinašajo k vzgoji in počutju slovenskih družin. En takih je tudi projekt NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA.

Družinski oddihi so pomemben del družinskega življenja, saj poskrbijo, da se družina odmakne od vsakdana in okrepi vezi med člani. Ko oddihi vključujejo otroke, si želimo, da je destinacija čimbolj otrokom in staršem prijazna, saj se želimo osredotočiti samo na zabavo in sprostitev. naj družinska destinacija

Projekt NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA je prvič zaživel leta 2019, ko so Mami blogerke obiskale 10 destinacij – 8 slovenskih (Golte, Moravske toplice, Panonska vas, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Bohinj, Topolšica in Tržič) in 2 srbski (Beograd in Novi sad). Svoje izkušnje so delile na blogu in družbenih omrežjih in tako bralcem in sledilcem omogočile vpogled v družinske destinacije iz prve roke.

Mami blogerke med raziskovanjem Kranjske Gore. Foto: Mateja Tamše

Po začasnem premoru se iskanje nadaljuje z novim partnerjem

Žal je leto 2020 prineslo splošno zaustavitev na turističnem področju, zato so projekt začasno prekinile. V letu 2022 pa se vračajo k iskanju. Ker bodo tokrat iskale tudi pri naših sosedih, so k sodelovanju povabile Megabon, turistični portal z ugodnimi ponudbami namestitev in izletov, ki dobro pozna širšo ponudbo. S skupnimi močmi bodo poiskali novih 10 naj družinskih destinacij, zaradi sodelovanja pa v še malo bolj dodelani obliki in izjemno prednostjo za bralce in sledilce.

Kako bo potekalo iskanje NAJ DRUŽINSKE DESTINACIJE 2022

Mami blogerke so že na začetku iskanja skupaj s sledilkami in sledilci določile pogoje, ki jih mora destinacija izpolnjevati, da se sploh uvrsti med top 10 najboljših. Ko so destinacije izbrane, se vsak mesec, od februarja do decembra, posvetijo eni. Najprej destinacijo raziščejo in predstavijo, potem jo obiščejo in se javljajo v živo, na koncu napišejo mnenje, kjer izpostavijo prednosti in slabosti. K podajanju mnenja povabijo tudi starše, ki so destinacijo že obiskali.

Pogoji, ki jih upoštevajo pri iskanju:

  • Primerno za družine z majhnimi otroki
  • Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
  • Finančno dostopna opcija
  • Veliko narave
  • Zabava in animacija
  • Zanimivosti v okolici nastanitve
  • Dobra kulinarična izkušnja
  • Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
  • Varnost
  • Otrokom prijazno

Moravske toplice. Foto: Dinamik

Beograd. Foto: Mateja Tamše

Kje lahko spremljate projekt in kako si zagotovite možnost, da destinacije obiščete tudi sami

Projekt lahko spremljate na blogu Mami blogerke in na družbenih kanalih Mami blogerk, kjer bo zadnji teden v mesecu potekala tudi nagradna igra, v kateri bodo eni družini podarile vikend oddih na naj družinski destinaciji meseca. 

Prvo destinacijo bodo Mami blogerke obiskale že drugi vikend v februarju. Za prvi mesec so izbrale Family Hotel Lišanj v Novem Vinodolskem na Hrvaškem. Spremljajte dogajanje in mi že držimo pesti za to, da bo konec meseca vikend oddih v čudovitem družinskem hotelu vaš.

Projekt spremljajte na Instagramu Mami blogerk in Megabona

 

PREBERITE TUDI: Ideja za družinski oddih: V najboljši hotel za otroke na Hrvaškem (tudi z veliko družino)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.