“Pričakovali smo ogromno, dobili še več!” Mami blogerke o Crveni Luki

Mami blogerke so v maju obiskale že četrto destinacijo, ki se poteguje za naslov Naj družinska destinacija 2022. Skupaj z Megabonom so tokrat izbrali Crveno Luko v bližini Biograda na Moru. Kako so se imeli, je destinacija res najboljša za otroke? Vse to in še več smo vprašali Mami blogerke!

Zakaj ste izbrali Crvena Luka Resort?

Med iskanjem Naj družinske destinacije 2022 smo razmišljale, da moramo tudi v Dalmacijo. Dalmacija je drugačna od Istre. Je manj polna, bolj neokrnjena, mirna in polna presenečenj. Za Naj družinsko destinacijo meseca maja smo tako, skupaj z Megabonom, izbrale Crveno Luko. Crvena Luka je zaseben resort blizu Biograda na Moru, v naravnem parku. Že po fotografijah sodeč smo izbrali raj na Zemlji. Ko smo prišli tja, pa… Takole: Pričakovali smo ogromno, dobili še več.

Kaj vas je tako zelo navdušilo?

Težko je to opisati z besedami. Vse! Morje, ki je bilo tako mirno in čisto, idelano za majhne otroke. Plaža, ki je tako velika in ima toliko naravne sence. Število kopenskih in morskih živalic, ki smo jih srečali. Čudoviti apartmaji. Mir. Spokojnost. Prijaznost osebja. Bar na plaži. Ne moremo prehvaliti. Od trenutka, ko smo prispeli do trenutka, ko smo odšli, je bilo vse popolno. Zagotovo se še vrnemo!

Kaj pomeni “zasebni resort” in kakšne so po vašem mnenju prednosti?

Crvena Luka je resort, ki je dostopen samo gostom hotela oz. apartmajev. To pomeni, da resort sprejme določeno število ljudi, zunanji gostje pa do plaže ne morejo dostopati. Predstavljamo si, da to v praksi pomeni veliko varnosti, prostora in manj stresa. Sploh za družine z majhnimi otroki.

Crvena Luka resort je del naravnega parka. Kako ste to doživljali?

Ko si v resortu, imaš občutek, da si sredi narave. Borov gozd, petje ptic, številne manjše živali. Rajsko je. Voda je čista, plitva, prijetna. Veliko je naravne sence. Lepoto tega je res težko opisati z besedami.

Kakšna je ponudba za družine?

Poleg čudovite narave nas je navdušila najprej velikost družinskega apartmaja. Družinski apartma sprejme 6 oseb oz. 4 odrasle in 2 otroka. To smo izkoristili in s sabo na dopust vzeli tudi babico. Apartmaji ležijo tik ob plaži, med njimi in morjem sta le otroško igrišče in borov gozdiček. Apartmaji so polno opremljeni, s kuhinjo z velikim hladilnikom, pomivalnim strojem, pralnim strojem, avtomatičnimi ruletami, veliko televizijo in dvema kopalnicama.

Kako je z animacijo za otroke?

Že sama narava resorta je dovoljšnja animacija za otroke, vseeno pa nas je navdušila tudi animacijska ponudba resorta. Ker je plaža peščena, imajo otroci občutek, da se igrajo v velikem peskovniku. Za piko na i je voda tako plitka, da starša brez problema spijeta kavico v lokalu na plaži ali iz udobnega ležalnika spremljata otrokovo igro ob vodi. Hotelska animacija poteka na tej isti plaži, kar je dodaten plus, saj so otroci zraven, a zaposleni. Otrokom je zanimiv tudi infinity pool, igrali smo tudi mini golf in seveda izkoristili otroška igrišča. Eno popoldne smo porabili za zabavo v Funparku Biograd.

Se splača obiskati Funpark Biograd oz. “hrvaški Gardaland”?

JA! Nas je zelo pozitivno presenetil. Priznamo, da nismo pričakovali take kvalitete in toliko naprav. Super je tako za otroke kot za prave adrenalinske navdušence. Kar nekaj naprav je za starejše od 10 let. Veliko pa je tudi za najmlajše, na primer vrtljive skodelice, vožnja skozi dino park, … Priporočamo obisk, zagotovo!


Kaj pa hrana?

Hrana je raznolika, zelo okusna. Presenetil nas je angleški zajtrk, vrhunske so bile predjedi, ki so bile na voljo za večerjo. Všeč nam je bila terasa s pogledom na morje. Poizkusili smo tudi lokalno vino, ki je bilo zelo okusno. Navdušila nas je kava v lokalu na plaži. Za kosilo pa smo se razveselili odličnih pic v italijanski restavraciji pod samopostrežno hotelsko.

Kaj ste počeli? Ste se odpravili tudi kaj po okolici?

Smo! Obiskali smo mestece Biograd na Moru, ki nas je navdušilo s svojo ljubkostjo. Obiskali smo čudovito Vransko jezero, zabavni Funpark Biograd in prekrasno dalmatinsko mesto Zadar. Crvena Luka je odlična izhodiščna točka za več nacionalnih parkov in dalmatinskih otokov.

Je to do sedaj vaša najljubša Naj družinska destinacija?

Uff, zelo zelo zelo težko bomo izbrali najboljšo! Ampak tale se bo zagotovo uvrstila zelo zelo visoko. Crvena Luka Resort je absolutno destinacija, ki bi jo priporočali vsem, ki si želijo doživeti najlepše kar ima Dalmacija ponuditi. Najlažje bi jo opisali kot “raj na Zemlji”, saj je z besedami težko zajeti vso lepoto narave, morja, objektov, ponudbe in prijaznosti, ki si je deležen kot gost.

Komu bi priporočali oddih v Crveni Luki?

Priporočamo tako zelo zahtevnim gostom, kot tistim, ki jim največ pomenita mir in narava. V Crveni Luki se gostje prebujajo ob ptičjem petju, dneve preživljajo pod borovcem, se namakajo v topli vodi, polni ribic in si močno močno odpočijejo od vsakdanjega življenja. Otroci lahko varno raziskujejo morsko plažo in življenje v morju. Staršev ne skrbi, da bi se otroci izgubili v gneči ali zakorakali v globoko vodo. Med sprehodom, kavico ali počitkom, vas bo objel občutek miru, lepote, spokojnosti in hvaležnosti, da ste del tega sveta. Vračali se boste znova in znova.

Foto: Mami blogerke

Ponudbo Crvena Luka Resort si lahko pogledate TUKAJ. 

Mami blogerkam in njihovemu iskanju Naj družinske destinacije 2022 sledite TUKAJ

 

PREBERITE ŠE: INTERVJU: Katja in Aljaž in najlepše ideje za izlete V dvoje

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.