Fotoreportaža: Kalifornija skozi objektiv Dina Kužnika

Iz Ljubljane, čez San Francisco, pa vse do New Yorka – pot ustvarjalca in zaljubljenca v analogno fotografijo Dina Kužnika.

Mlad grafični oblikovalec in fotograf Dino Kužnik, ki se je zaradi službe preselil najprej v San Francisco, potem pa v New York, navdihuje s svojevrstnim pogledom na svet.

Dino skozi objektiv ne lovi le trenutkov, on prenaša čustva, zanimivo zgodbo, ki navdihuje. Vsaka njegova slika je magična in močna s prepoznavnim stilom. Film najraje porablja za fotografiranje street fotografije, čeprav se zadnje čase posveča tudi drugim žanrom, v katerih se odlično znajde. Njegovi osebni junaki so veliki fotografi Henri Cartier-Bresson, Robert Capa, Robert Frank in ostali Magnumovi mojstri.

Umetniška duša in ustvarjalec zelo rad deli raziskovanje sveta in opažanja na potovanjih na svojem Instagram profilu, ki mu služi kot neke vrste portfolij in platforma za spoznavanje in povezovanje s podobno mislečimi. Njegov izbor fotografij, ki jih je delil za Vandraj, je navdihujoč in uvid v nek drugačen svet nam oddaljene Kalifornije.

Sodeč po njegovi vzpenjajoči poti, na kateri je Dino, v prihodnosti lahko pričakujemo impresivna dela mladega fotografa. Mi jih z nestrpnostjo pričakujemo!

Foto: Dino Kužnik Web dinokuznik.com Instagram @dinokuznik

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.