Kam na oddih? Na kraljevsko razvajanje na Gorenjsko!

Prvi sneg je skopnel, a brez skrbi, kmalu bo nova pošiljka. Nekateri so izredno navdušeni nad tem, drugi pa ne ravno najbolj … Vsem pa razkrijemo skrivnost, kako omiliti zimo. Imamo odlično ponudbo za Wellness razvajanje v Lambergh Chateau & Hotel!

Begunje na Gorenjskem vabijo v svoj objem

Uživajte v spokojnem okolju in raziščite vse stvari, ki jih ponuja ta regija. V idiličnem in intimnem okolju, kjer kraljujejo narava, mir in sproščeno vzdušje. Prednost te vasice je tudi to, da se lahko hitro zapeljete do starega mestnega jedra Radovljice ali pa do edinstvenega Blejskega jezera. Verjetno pa ste že vsi slišali za Muzej talcev, ki se ga nedvomno izplača pogledati.

Lambergh Chateau & Hotel

Ste razpoloženi za brezčasno eleganco? Ali se mogoče želite sprostiti in doživeti kulinarične in wellness počitnice, o katerih ste vedno sanjali? Ko zapeljete z gorenjske avtoceste, v smeri proti Radovljici, vas usmerjevalne table hitro pripeljejo v Dvorsko vas, idilično alpsko vasico, kjer na obronkih gozda spokojno počivata romantičen dvorec in butični hotel Lambergh Chateau & Hotel 4*!

Popoln odklop od vseh tegob, stresa in skrbi

Lambergh Chateau & Hotel  vam nudi vse, kar potrebujete, da si napolnite baterije, povrnete zdravje in izboljšate počutje. V hotelu, kjer so sobe luksuzno opremljene, je zagotovljeno doma udobje. Vemo pa, kaj vas bo še bolj navdušilo. Renesančni dvorec! Začaral vas bo s svojo nostalgično lepoto iz preteklosti, medtem ko vas bo sodoben hotel napolnil s svežino moderne preprostosti in minimalistične elegance. Vse sobe so čudovito opremljene, pogled skozi okno pa vas bo pustil brez besed – osupljiv razgled na Julijske Alpe in zasneženi Triglav, na grajski vrt ter na konje, ki se pasejo v ogradi tik ob posestvu.

Wellness & Spa center Lambergh

Pika na i je vsekakor čudovit wellness, ki ponuja vse, kar potrebujete za učinkovito sprostitev ter očiščenje telesa in duha. Wellness & Spa center Lambergh je ravno prav velik, predvsem pa skrbi za občutek topline in domačnosti. Lahko zaplavate v krasnih bazenih, ki nudijo neponovljiv pogled na naravo ali pa se sproščate v jacuzziju. Idealen pa je tudi za vse ljubitelje savne! Turška, finska ali infrardeča? Katera pa je vam najljubša? Katerokoli boste izbrali, sprostitev je zagotovljena!

Za vse gurmane

V Lambergh Chateau & Hotelu lahko uživate v kulinariki, ki bo razvajala vaše brbončice. V restavraciji Lambergh se meniji nenehno prilagajajo sezoni in ponujajo inovativne kulinarične podvige, ki izhajajo iz tradicionalnih lokalnih jedi s pridihom sodobnosti in nepogrešljive kuharske kreativnosti. Harmonija okusov doseže svojo popolnost šele takrat, ko se zlije s pravo žlahtno kapljico. Gostom izbor ustrezne vinske spremljave priporoča izkušeni sommelier, ki se z veseljem pogovori z vsakim gostom ter mu svetuje glede na njegove želje in okus.

Kje najti najboljši paket?

Na Megabonu dobite super paket za 2 noči s polpenzionom, kopanjem, uporabo jacuzzija in savn. Kaj je še prednost tega paketa? Unovčljivost do konca marca in super nizka cena! Ne zamudite te MEGA priložnosti in KLIKNITE TUKAJ!

Avtor: Ajla Kovačević
Foto:
Lambergh Chateau & Hotel

PREBERITE ŠE:

Umag: Romantika v hotelu s petimi zvezdicami, ki je namenjen samo odraslim

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.