Last minute turistični boni: Vodna pravljica v Prekmurju

Le še dober mesec nas loči do roka za koriščenje novih turističnih bonov. Če bi nas vprašali, kam po najboljšo možno izkušnjo, bi glasno odgovorili, v Prekmurje! Ker je nekaj posebnega, ker ima vse: naravo, kulturo, kulinariko in vzdušje.

Tako zelo kot se je na področju turizma v zadnjih letih razvilo Prekmurje, se ni razvila nobena druga slovenska regija. Od kulinarične in nastanitvene ponudbe do predstavljanja pokrajine na inovativne načine z najsodobnejšo tehnologijo, Prekmurje drži visoko prvo mesto med slovenskimi destinacijami za popoln odklop. Za piko na i smo na Megabonu našli enkratno ponudbo za enega naših najljubših hotelov v tem koncu: Hotel Ajda v Termah 3000.

Namakanje v vodi brez oziranja na vreme

Če se odločite za dopust v Prekmurju, se lahko potopite v zdravilno termalno vodo Term 3000. Največje terme v Sloveniji so odlična izbira tako na sončen dan kot ob deževnih dnevih, zato bo vaš dopust popoln v vsakem primeru. Da bi turistične bone slabo zapravili, tako ni bojazni.

Ob deževnem dnevu boste imeli na voljo popolnoma prenovljen notranji vodni park Term 3000 v dveh nadstropjih in čudovit, prav tako prenovljen, bazen, ki ga nudi Hotel Ajda. Obe možnosti ponujata tudi otroški bazen in poseben prostor za sproščanje. V Hotelu Ajda bo manj gneče, v Termah 3000 pa več možnosti za zabavo. Seveda pa lahko brez težav kombinirate oboje, saj imate kot gostje Hotela Ajda prost vstop tudi v Terme 3000. Hotel je s termami zunanje in notranje povezan.

V sončnem vremenu se vaše možnosti še razširijo, saj tako zunanji bazen in otroški bazen Hotela Ajda kot Terme 3000, ponujajo široko izbiro zunanje vodne zabave. Na voljo so številni toboganim skakalnice, vodni tok ipd.  Dan v termah bo poskrbel za vsakega gosta, ne glede na to ali si želi sprostitve v savnah in topli vodi ali adrenalina na vodnih toboganih in na vodni skakalnici.

Vas zanima ugodna ponudba za Hotel Ajda? Sledite TEJ POVEZAVI! 

Prenovljen Hotel Ajda je prepojen s Prekmurjem

Če iščete hotel, ki najbolje predstavlja Prekmurje, je to Hotel Ajda. Med prenovo so upoštevali okolje in že ob vstopu v avlo vse zadiši po ajdi, ki v tem delu Slovenije odlično uspeva. Rdeča nit se nadaljuje v sobi, kjer lahko spite na vzglavnikih polnjenih z ajdovimi lupinami. Za zabavo za otroke skrbi maskota Štrk Viki, značilna ptica ravninske pokrajine na severovzhodu Slovenije.

Okoli Hotela Ajda lahko doživite vrsto aktivnosti v naravi Prekmurja. (Več: TUKAJ) Če boste kolesarili (ali se vozili z avtom), si od tam lahko ogledate vse od Mlina na Muri do parka Goričko. Za piko na i pa bodo poskrbeli v hotelski restavraciji, kjer boste lahko Prekmurje okusili po dolgem in počez.

Vas zanima ugodna ponudba za Hotel Ajda? Sledite TEJ POVEZAVI! 

Foto: Megabon

Preberite še: V Prekmurje po vodno sprostitev, tropsko izkušnjo in okušanje vina z razgledom

 

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb po odličnih cenah!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.