Mladoporočenca, ki sta na medenih tednih vinjena kupila hotel

Pravijo, da so medeni tedni najboljše potovanje v življenju. No, za tadva mladoporočenca, so gotovo bili.

Le še nekaj ur nas loči od sončnega vikenda in naj vam jih skrajšamo z zabavno zgodbo, o kateri je nedavno pisal portal Travel + Leisure. Spoznajte Gino Lyons in Marka Leeja, britanska mladoporočenca, ki sta na poročnem potovanju kupila – no, lahko bi ga oklicali za najboljši suvenir, ki ga lahko kupiš na medenih tednih. In to nekoliko po nesreči.

Zaljubljenca sta dopustovala na Šrilanki, kjer sta bila nastanjena v ljubkem hotelu na obali. Takoj ob prihodu v hotel sta mladoporočenca zavila v bar, da bi na začetek medenih tednov nazdravila z nekaj koktejli. Tam sta se spoprijateljila s hotelskim osebjem in zvečer z enim od natakarjev in steklenico ruma odšla na plažo.

Med zabavo jima je natakar zaupal, da trenutni lastnik hotela , v katerem je zaposlen, ne bo več dolgo vodil hotela. Mladoporočenca sta se popolnoma navdušila nad idejo, da bi ga prevzela. Ugotovila sta, da je hotel na prodaj za pičlih 39 500 dolarjev ter se ga odločila kupiti. “Seveda je nori ideji botroval alkohol,” pove Gina. “A danes, leto kasneje, sva dejansko lastnika hotela na plaži.”

V prenovo hotela sta vložila še dodatnih 17 000 dolarjev in danes hotel izgleda takole, v njem pa lahko prenočite za 18 dolarjev na noč.

Foto: Unsplash

Preberite še:

Santorini: Hotel v klifu Oie z neskončnim bazenom

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.