Mobilne hiške so priljubljen način dopustovanja, ki nudi udobje hotela in svobodo kampiranja hkrati, saj ste vedno obdani z naravo in le streljaj stran od aktivnosti. Tu so top 3 first minute ponudbe za poletje 2024 v mobilnih hiškah! A pozor, nakup in rezervacija po first minute ceni veljata do 29. februarja 2024.

Otok Pag: Aminess Avalona Camping Resort

Novi Aminess Avalona Camping Resort na jugu Paga ima vse, o čemer ste sanjali. Od osamljene in mirne lokacije v bližini mesteca Povljana, na rtu, ki ga s treh strani obdaja morje, do prefinjeno zasnovane namestitve in največ zasebnih bazenov na Hrvaškem. Prodnata plaža kampa je od vaše mobilne hiške oddaljena le nekaj minut hoje. Nudijo ekskluzivne ugodnosti, kot je zasebni bazen, neprecenljiv naravni dodatek pa so zagotovo dišeči borovci in toplo Jadransko morje, ki vas bo premamilo h kopanju. Po aktivnosti se sprostite na ležalniku in pustite, da vaše misli odplavajo na valovih užitka.

Če imate radi kulinarično raznolikost, boste imeli pri Aminess Avalona veliko možnosti za eksperimentiranje z okusi. Otok Pag se vse bolj profilira kot vrhunska outdoor destinacija za ljubitelje aktivnih počitnic. Njegove impresivne skale, ki spominjajo na površino Lune, vam bodo ponudile nenavadne terene za tek, pohodništvo ali kolesarjenje. Če se želite zadrževati v okviru kampa, lahko igrate tenis, vadite na napravah na prostem ali v notranji telovadnici. Vsekakor priporočamo, da z družino obiščete ornitološki rezervat Veliko Blato, kjer lahko opazujete ptice, ribe ali preprosto uživate v lepotah narave.

Več o ponudbi najdete TUKAJ. 

Fažana: Kamp Bi Village

Kamp Bi Village se nahaja v kraju Valbandon ob starem ribiškem mestu Fažana, le 7 kilometrov od Pule. Naselje gleda na nacionalni park Brioni. Obkroženo je z borovim gozdom in sredozemskim rastlinjem, poleg pa je prodnata plaža. Prav tu najdete krasne mobilne hiške!

V sklopu kampa so vam na voljo restavracije, slaščičarna, market, prodajalna spominkov, shopping cona in tržnica, ambulanta, frizerski in kozmetični salon. Poleg prelepe plaže kamp premore tri zunanje bazene s sladko vodo z manjšim bazenom za otroke in neplavalce.

Za popestritev so gostom na voljo tudi biljard, igrišče za odbojko, namizni tenis, tenis igrišče, vodna gimnastika, vodni šport, igrišče za otroke, poleti je za otroke in odrasle organizirana tudi animacija. Več o ponudbi Megabona najdete TU.

Novigrad: Aminess Maravea Camping Resort 

Udobne mobilne hiške Aminess Maravea Camping Resorta, razporejene v šestih tematskih naseljih, so prilagojene različnim oblikam družinskega oddiha. Luksuzna morska oaza, raj za otroke, istrski pridih, mediteranski detajli ali čista klasika. Poiščite svoj kotiček na plaži, ki ima Modro zastavo ali v enem od številnih bazenov Aminess Maravea Camping Resorta – od otroških bazenov s tobogani, do bazena ob morju z morsko vodo in plavalnih bazenov …

Začnite dan s svežimi in dišečimi pekovskimi izdelki, ki vam jih dostavijo v mobilno hiško. Če ne želite kuhati, obiščite očarljivo restavracijo Loop ali se spustite do restavracije à la carte Capa ob morju. Osvežitev poiščite v lounge baru One Second, če pa vam bo zadišal slasten burger, obiščite sosednji BBQ Point s čudovitim pogledom na morje.

FOTO: Megabon

Preberite še: Brioni – Skriti dragulj jadranske obale 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.