Na sprehodu po praznični Opatiji, ki že nekaj let kraljuje na seznamu najlepše okrašenih evropskih mest

Opatija se je znašla na seznamu najlepše okrašenih mest v Evropi. Obmorsko mestece je v decembru posebno doživetje, saj praznične lučke dopolnjuje vonj po morju. Po mestu se je sprehodila blogerka Just Ajda, ki je z nami delila nekaj foto utrnikov.

“Opatija je v decembrskem času res čudovito okrašena. Prepričana sem, da bo navdušila prav vsakega! Zanimiva je tako za otroke kot tudi za odrasle. Na vsakem koraku navduši nekaj drugega, okrašeno pa je praktično celotno mesto. Zame najlepši del je bil vsekakor park, kjer kraljujejo tudi palčki, hrestači, ogromne bunkice visijo iz dreves, ponekod se sliši božična glasba, lučke pa osvetljujejo prav vsak korak.” Just Ajda

 

“Kar me je še bolj navdušilo, pa je dejstvo, da Opatija ni lepa in okrašena samo ponoči, krasna je tudi podnevi. Niso samo lučke tiste, ki dajejo Opatiji njen čar, ampak tudi mala darilca ob poteh, foto kotički pa so čudoviti tako podnevi in ponoči. Opatija ima potke primerne tako za vozičke, lučke in okrasje za malo večje otroke in celoten komplet za starše. Priporočam!” Just Ajda 


Ajdo, ki ustvarja blog Just Ajda, lahko spremljate na njenem blogu in na njenem Instagramu. Ajda je pred kratkim postala mamica. Tik pred tem pa se je z možem podala na zelo zanimiv babymoon v Dubai in na Sejšele. Izkušnjo je zapisala v svojem blogu in priporočamo tako branje kot izkoristek njene super ideje o zadnje potovanju preden postaneta starša.

Opatija čez vikend

Letos se je med najlepše okrašena mesta v Evropi visoko povzpela Opatija. Prijetna klima ob morju, luksuzno okrašene ulice, odmev božičnih pesmi in vonj po kuhanem vinu, bodo navdušili tudi najbolj zahtevne goste.

Če bi v Opatiji ostali še kakšen dan več in si jo v miru pogledali, preverite odlično ponudbo raznovrstnih nočitev tukaj! 

PREBERITE ŠE: Top 10 organiziranih adventnih izletov, ki jih ne zamudite v veselem decembru

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.