Nabiranje novoletnih moči v raju Hotel Valamar Diamant

Ste tudi vi vajeni novoletnih zaobljub? Še bolj ste vajeni decembrskega tempa od ene trgovine do druge? In še bolj ste vajeni kuhanja dolgo v noč, samo za to, da bodo praznična kosila in večerje popolne? Še najbolj ste vajeni utrujenosti, ki jo čutite januarja? Hotel Valamar Diamant vam ponuja razbremenitev za ves stres, ki ste ga doživeli decembra. Naj bo decembrska popolnost prenesena tudi v novo leto.

Zakaj bi hodili na morje samo v poletnih mesecih? Včasih potrebujemo počitek in sprostitev tudi pozimi. Izkoristimo rekreacijske vsebine, ogrevane notranje bazene, sodobne wellness in beauty centre, ki jih ponuja Hotel Valamar Diamant.

Na svoj račun boste prišli tudi gurmani, športniki in tisti, ki se borite z različnimi alergijami. Hotel Valamar Diamant v restavraciji ponuja pestro izbiro jedi, poskrbljeno bo tudi za športnike, ki štejejo svoje kalorije in pazijo predvsem na kakovost in primernost hrane. Tisti, ki se borite z izbiro hrane, ko gre za dieto, pa boste prav tako lahko na veliko izbirali.

Torej bo decembrska skrb pozabljena in v novo leto boste lahko vstopili brez skrbi in z veliko novih moči za nadaljevanje novega leta.
Dodatno energijo vam bodo dale športne aktivnosti, misli boste lahko sprostili na fitnesu, decembra pridobljene kalorije pa pokurili v športni dvorani v hotelu ali na teniških igriščih v bližini hotela.

Hotel Valamar Diamant ponuja tudi parkirišče za vaše jeklene konjičke, sobno strežbo, frizerja, …

Pa še: radi berete? Tudi v tem primeru Hotel Valamar Diamant misli na vas. Zagotovljen je miren kotiček za vse ljubitelje branja.
Se še vedno bojite veselega decembra? Odmislite utrujenost in nove moči naberite v začetku novega leta. Hotel Valamar Diamant in Megabon sta za vas pripravila super ugodni ponudbi za pravljično sprostitev!

Avtor: Amra Halilović
Vir fotografij: Hotel Valamar Diamant

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.