Naj vas to poletje očarajo terme – z vročimi popusti od -60 % naprej!

Bi se radi izognili gneči na plaži? Ko pridete na plažo in nimate prostora za eno samo brisačo ali ležalnik? Kaj vse bi v tistem trenutku dali, da bi si za dopust raje izbrali terme? Pa še: koliko ste odšteli za letošnji dopust na morju? Privoščite si oddih in kopanje brez gneče, in sicer z norimi popusti.

Terme so naš najboljši prijatelj

Terme na nas učinkujejo tako kot pogovor z najboljšo prijateljico. Med sproščanjem si vzamemo čas. Iskreno se vprašamo vse tisto, kar nas ob hudih trenutkih vpraša nam bližnja oseba. Navsezadnje boste tako tudi sami sebe malo bolje spoznali. Tako si boste zagotovili tudi notranjo svobodo, saj boste znali upočasniti težke misli in vrtiljak čustev.

Nora zabava

Imate radi tobogane in preprosto zabavo v vodi? Na morju boste kaj takega težko našli. Razen če se odpravite v vodne parke, ki so temu namenjeni. V termah pa vas pričakujejo tobogani za vse starosti. Z različnimi vodnimi pripomočki se boste noro zabavali. Na svoj račun bodo tako prišli otroci in tisti, ki imajo otroka v sebi. Ne glede na starost.

Razvajanje in blagodejni učinek

Ne moremo trditi, da se na morju ne razvajamo. Če seveda dobimo svoj prostor za poležavanje na plaži. Oddih v termah nam bo zagotovil prazno glavo, ki bo sprostila vse svoje kapacitete za nove ideje in inovacije. Prav tako bo sproščeno telo in posledično mi sami. Sproščen človek pa skorajda ne pozna stresa. Ker ostane miren, sprejema boljše odločitve in ne popusti pritiskom. Torej, kdor je miren, je veliko bolj sproščen, zdrav in predvsem veliko bolj srečen.

Mega popusti

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si pregrešno drage škornje kupili marca? Ali čudovite kopalke (za katere nikoli ne bi odšteli toliko denarja) oktobra? Tega se številni modni navdušenci kar redno držijo. Zakaj ne bi to prakso prenesli na poletni dopust? Terme veljajo za nekakšen zimski oddih. V sodelovanju s pravim ponudnikom si jih poleti lahko privoščimo z vrtoglavimi popusti.

Izberite Terme Maribor, za -64 % vas pričakujeta Hotel Bellevue ali za -61 % Hotel Habakuk. Če vas navdušujejo Terme Čatež, rezervirajte Čateški dvorec za -60 %. Tudi Terme Dobrna in Hotel Park so tu za vas in vam ponujajo -62 %! Za vse popuste, klik na Megabon!

Vir fotografij: Megabon

Preberite še:

Življenje v kombiju: Kako je za seboj pustiti službo in prepotovati svet?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.