Življenje v kombiju: Kako je za seboj pustiti službo in prepotovati svet?

Zdi se, da je danes cilj vsakega mladega človeka čim prej zaslužiti dovolj, da bi lahko pustili službo in prepotovali svet. Vas mika kombi?

Za takšen podvig je seveda nujen plan in v kombinaciji z dobro mero iznajdljivosti, je podvig v resnici precej izvedljiv. Seveda, če imate dovolj poguma. Takšnih avanturistov, ki so s takoimenovanega normalnega življenja preklopili na popotniški življenjski slog, je kar nekaj tudi na YouTube-u. Zdi se, da živijo popolno življenje ter se v svojih predelanih kombijih prevažajo od ene do druge sanjske destinacije. Kako jim je to uspelo? No, najprej so pustili službo. Nato kupili kombi.

Spodaj nizamo nekaj YouTube kanalov, kjer lahko spremljate mlade popotnike, ki so se običajno življenje odločili zamenjati za #vanlife.

Susi Cruz

Susi se je odločila za seboj pustiti službo in fakulteto, da bi raziskala svet. Njen edini sopotnik, ki z njo potuje v predelanem kombiju pa je njen pes. Kombi

Max & Lee

Lee je iz Kanade, Max pa iz Avstralije, skupaj pa sta se odločila raziskati tudi druge kotičke sveta. Na poti s kombijem sta že dobre pol leta, v svojih videih pa delita svoje izkušnje in dogodivščine.

Vandxr Bus

Še en par, ki se je običajen življenjski slog odločil zamenjati za popotniškega. Kako jima je uspelo zbrati denar za predelavo kombija?

Minimal Millenials

Najprej sta se odločila, da mesec dni preživita v kombiju, nato pa sta se na podlagi pridobljenih izkušenj odločila predelati svojega.

Eamon & Bec

Eamon in Bec v svojih videih prikazujeta sanjske in malo manj sanjske plati življenja iz prtljažnika predelanega kombija, prepotovala pa sta že doberšen kos sveta.

PREBERITE ŠE: Družinski izlet: Na poti na Bled po prizore iz filma Jurski park

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.