Nora 72-urna akcija! Družinske počitnice v Mošćenički Dragi

Kjer se Učka potopi v morje in združi zeleno hribovje z modrim morjem, stoji Hotel Marina v Mošćenički Dragi. S fokusom na družine in z najlepšo plažo v Kvarneju, je ta hotel idealna izbira za sanjski pomladni dopust.

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga, malo kvarnersko mestece na mestu, kjer se Učka potopi v morje, se že na prvi pogled zdi kot iz najlepše pravljice. Mnoge zelene potke na eni in dolga prodnata plaža na drugi strani, združijo aktivnosti s počitkom ob morju. Plaža Sipar je ena najlepših v Kvarnerju, dopolnjujejo pa jo še številne majhne, skrite, naravne plaže, ki so daleč stran od gneče in radovednih oči. Hotel Marina. 

Mošćenička Draga bo prepričala tiste goste, ki imajo radi sprostitev in miren dopust. Romantično okolje z belimi barčicami, rdečimi strehami, bogato naravo in kristalno čisto morje, bodo pričarali pomlad, ki je ne boste zlepa pozabili. Hkrati je idealna za tiste, ki si želite aktivnih počitnic. V Mošćenički Dragi je na voljo bogata ponudba, v kateri boste našli pohodništvo, kolesarjenje in kajakaštvo.

Vse pa bodo prepričale pristne lokalne prireditve, kot so ribiški večeri, na katerih tekmujejo posadke tradicionalnih čolnov na jadra in vesla ter kulinarične prireditve, ki so posvečene predvsem kvarnerskim škampom.

72- urna akcija: Hotel Marina

Hotel Marina v Mošćenički Dragi se nahaja ob morju, v bližini znane dolge prodnate plaže in ponuja izvrstne vsebine, posebej prilagojene družinam. 

Z bogato ponudbo morskih športov in rekreacijskih aktivnosti ponuja zabavo za vsakogar. Najmlajše bosta zabavala Klub Mini in otroško igrišče. Za pobeg od vsakdana in popolno obnovo energije, pa je odraslim na voljo wellness in spa center Five Elements.

Samo do 1.2.2024 po akcijski ceni. PREVERI TUKAJ!

Družinske počitnice

Megabon je pripravil odlično ponudbo, ki vključuje:

 • 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom (pogled park) za 2 osebi
 • 1 otrok do 13,99 let brezplačno
 • Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
 • Pijačo iz avtomata ob zajtrku (kava, čaj, sokovi)
 • Pijačo iz avtomata ob večerji (belo in rdeče vino, pivo, voda in sokovi
 • Uporabo SPA cone (savne, whirlpool); za osebe nad 16. letom, glede na razpoložljivost
 • Uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo
 • Uporabo ležalnikov ob notranjem bazenu
 • Uporabo fitnessa
 • Brezplačni Wi-Fi
 • Ponudba je unovčljiva od 1. 4. 2024 do 28. 4. 2024

Za odlično ponudbo za družinski vikend v Hotelu Marina sledite TEJ povezavi

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: 5 top idej za first minute poletje 2024 na Hrvaškem (letos rezervirajte pravočasno!)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.