Nov hotel na Finskem navdušuje oboževalce serije Igra prestolov

Tudi vi pogrešate napeto dogajanje priljubljene serije? Med tem ko čakate na novo sezono, lahko nekaj dni preživite na Finskem v novem tematskem hotelu.

Težko pričakovano deveto sezono bomo lahko spremljali šele prihodnje leto. Da bo čakanje lažje, pa je za oboževalce serije poskrbela Finska, natančneje veriga Lapland Hotels, ki je v sodelovanju s produkcijsko hišo HBO Nordic pred nekaj dnevi odprla tematski ledeni hotel, zaznamovan z dogodki iz omenjene serije.

V hotelu lahko prespite v eni izmed sneženih sob, katerih stene so okrašene z neverjetnimi ledenimi skulpturami, v katerih boste prepoznali dogodke in like iz Igre prestolov. Kot kaže, so se White walkerji oziroma Beli hodci zatekli na Finsko ter se odločili zastražiti ledene postelje. Poleg njihovega budnega očesa pa vas bodo v hotelu seveda spremljale tudi zelo nizke temperature, zato naj opozorimo, da se pred obiskom Laplanda oblečete temperaturam primerno. Te se namreč v hotelskih sobah gibljejo med -2 in -5 stopinjami Celzija.

Kljub mrazu pa hotel obljublja nepozabno arktično izkušnjo, saj vam ob nočitvi zagotavljajo tudi visoko tehnološko spalno vrečo, jutranjo budnico z vročim sokom iz jagodičevja ter seveda pašo za oči na ledenih skulpturah, ki so jih ročno oblikovali profesionalni oblikovalci ledu.

Foto: Lapland Hotels

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.