Pet odličnih idej za čudovit vstop v novo leto

10, 9, 8 … novo leto trka na vrata! Če še vedno ne veste, kje boste dočakali najdaljšo noč v letu, je tukaj nekaj idej!

December je že tu, kar pomeni, da vas že vsi sprašujejo, kje boste za novo leto. Vi pa še vedno ne veste? Si želite pobega na kakšno znano morsko destinacijo ali pa bi raje uživali v termah in se razvajali s svojo ljubljeno osebo? Ne skrbite, verjamemo, da boste med naslednjimi predlogi vsekakor našli tisto, kar iščete!

Novo leto v Vodicah s Petrom Grašem 

Verjamemo, da vas je že veliko slišalo za 4* Hotel Olympia v Vodicah. Sedaj lahko na Megabonu najdete super paket, ki vam bo zagotovil nepozabno silvestrovanje. Predstavljajte si okrašen večer v Vodicah, dobro hrano, pijačo … Vse to pa vam bo dodatno polepšal Petar Grašo s svojimi čudovitimi romantičnimi pesmimi. Kaj pravite, so Vodice vaša novoletna destinacija?

Najbolj romantično silvestrovanje v Hotelu Phoenix v Zagrebu

Privoščite si najbolj romantično silvestrovanje do zdaj. Hotel Phoenix se ponaša s svojo titulo prvega romantičnega 4* hotela v Zagrebu, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Uživajta v paketu z bogatim zajtrkom in večerjo, sprostita se v čudovitem Wellnessu in veselo pričakajta leto 2019 ob silvestrski večerji z zabavnim programom. Če želita pričakati novo leto v objemu drug drugega in doživeti nepozabno romantiko, potem je Hotel Phoenix idealna izbira za vaju.

Seveda, ne pozabita tudi na eno najlepših okrašenih mest – Adventni Zagreb!

Novoletna zabava v Sarajevu

Ah, to čudovito Sarajevo in pristna gostoljubnost Sarajevčanov. Čudoviti muzeji, galerije … ne pozabimo na pravo bosansko kavo na Baščaršiji. Sedaj lahko vse to doživite po MEGA ceni le 36 € na osebo na noč. Poglejte si novoletno ponudbo v Hotelu Sunce, kjer se lahko cele 3 noči razvajate, uživate v zajtrku in nepozabnem silvestrovanju v družbi veselih ljudi ob slavnostni večerji, v kateri boste zagotovo uživali.

Si želite obiskati čudovito bosansko prestolnico in doživeti nepozabno silvestrovanje po neverjetni ceni? Potem pa klik tukaj!

Hotel Korkyra 4* na Korčuli

Koliko si vas želi pričakati novo leto v čudoviti Dalmaciji? Mi bi vsekakor bili za. Toliko bolje, če je to v luksuznem hotelu kot je Hotel Korkyra. Na Megabonu nikar ne spreglejte paketa za 3 noči, s polpenzionom, 6-hodno novoletno večerjo, pijačo in glasbo. To vam pa bo tudi zagotovo všeč – neomejena uporaba Wellnessa in mini izlet v Velo Luko. Veste, kaj je najboljše pri vsem tem? 40% popust, zato hitro, zagotovite si svoj termin!

Silvestrski oddih v Termah Ptuj

Novoletna sprostitev v Ptujskih Termah: udobje, prijetno okolje in razvajanje čutov ob spremljavi domačnosti in čudovite narave. Terme Ptuj z velikim vodnim parkom in razkošnim wellness centrom ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Odlična izbira za vse, ki si želijo sproščeno silvestrovanje in zaslužen oddih. Bivajte v bungalovih ali mobilnih hiškah, razvajajte se v savnah in bazenih ter doživite najbolj noro noč v klubu Gemina, kjer bo poskrbljeno za vse. Smo vas prepričali? Potem, hitro, rezervirajte svojo mobilno hiško ali bungalov!

No, sedaj vas lahko tudi mi vprašamo, kje boste za novo leto?

Avtor: Ajla Kovačević
Foto: Megabon, Shutterstock

Preberite še:

Amsterdam: Zato so odstranili ikonični napis “I AMsterdam”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.