Planinka: hotel ob Savinji z vinsko kletjo in pogledom na Alpe (tudi na bone!)

Ste že izkoristili turistične bone? Hotel Planinka je eden tistih, kjer boste za odlično ceno dobili največ. Za nočitev z zajtrkom za dva boste odšteli 89 evrov, z vami pa lahko brezplačno biva tudi en otrok do dvanajstega leta (več o ponudbi preverite TU).

Sprostitev s pogledom na slikovite Savinjske Alpe

Hotel Planinka s 4 zvezdicami vabi na sprostitev v naravi Savinjskih Alp in ob reki Savinji. Tu bodo poskrbeli, da boste svoje počitnice napolnili z lepimi spomini, ki ostanejo za vedno. Posebnost hotela Planinka je elegantno vzdušje, ki je združeno z vrhunskim hotelskim udobjem, s preprostostjo, a s stilno dovršeno opremo in individualno postrežbo gostov. Njegovih štirinajst sob so opremili z veliko pozornosti za detajle. Prostorne in udobno opremljene sobe – tudi s pogledom na gore – omogočajo prijetno bivanje za vse goste.

Po ribe ali v hribe?

Doživite razkošje neokrnjene narave v objemu alpske klime v osrčju Ljubnega ob Savinji, ki omogoča številne možnosti preživljanja prostega časa. V dolini reke Savinje lahko uživate z ribiško palico v roki, lahko pa obujete pohodne čevlje in se odpravite v gore, ki ponujajo prekrasne razglede. Poleti in jeseni lahko okolico raziskujete s kolesom, pozimi pa uživajte v zimskih radostih.

Hotel, ki ima tudi vinsko klet!

Priporočamo, da preizkusite tudi kulinariko restavracije hotela Planinka, kjer kuha chef, ki se je po nabiranju izkušenj v belgijski restavraciji z Michelinovo zvezdico, posvetil delu v domačem kraju. Chef Luka Peternel in njegova ekipa svoje goste očarajo z lokalnimi jedmi z mednarodnim pridihom.

Restavracija v svoji vinski kleti skrbno hrani preko 150 vrhunskih slovenskih vin. K temu naboru so dodali še nekaj izjemnih tujih vin. Mala vinska klet je idealna za razvajanje v prav posebnem ambientu.

V hotelu Planinka lahko vedno odložite prtljago in napolnite baterije. Trenutki, ki jih boste preživeli v teh krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili.

Odlično ponudbo za nočitev z zajtrkom v hotelu Planinka najdete TUKAJ. “Plačilo takoj” poravnate Megabonu, “Plačilo ponudniku” pa s turističnim bonom izvedete pri ponudniku.

Foto: Megabon, Hotel Planinka

PREBERITE ŠE: Sončna dolina Bioterme in romantika v glamping vili, ki jo priporočamo to jesen

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.