Fotogenične Rimske terme: Celodnevno kopanje že za 7,5 evra!

Potrebujete idejo za oddih? Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani, danes pa so postale pravi hit na Instagramu.

RIMSKE TERME: Celodnevno kopanje med ponedeljkom in petkom do konca marca le 7,5 evra!

RIMSKE TERME: Hotel zdraviliški dvor, 2 noči za 2 osebi le 209 evrov!

Sodeč po Instagramu, so Rimske terme ene bolj priljubljenih že zaradi svoje fotogeničnosti. V njihovi notranjosti vas čaka notranji bazen s temperaturo vode 32 stopinj Celzija in še štirje, za tri stopinje toplejši masažni bazeni z vodnimi sedišči in ležišči. Imajo tudi zunanji panoramski bazen in tri zunanje masažne kadi, podate pa se lahko tudi v svet savn, masaž in vodnih kopeli. Termalno vodo, ki vre iz Amalijinega vrelca, lahko tudi pijete, saj bo dobro vplivala na vaš imunski sistem, odlična pa je tudi za hidracijo kože.

Priljubljene terme, ki so iz prestolnice oddaljene 90 kilometrov, iz Maribora 70, od tod pa ste v 100 kilometrih tudi v Zagrebu, obkroža neokrnjena narava, lahko pa se podate tudi na kakšen izlet v okolici. Na primer do Radeč, mesta, znanega po papirni industriji, spoznate več kot petstoletno tradicijo splavarjenja na Savi, okusite floskarski golaž ali pa se podate do mesta Laško in preverite, zakaj je tradicija varjenja piva tam tako posebna.

RIMSKE TERME: Termalna kopel za dve osebi za 55 evrov!

Foto: Rimske Terme

 

PREBERITE ŠE:

Prestiž v Istri: tridnevno kraljevsko razvajanje za dve osebi le 188 evrov

https://www.vandraj.si/poglejte-kako-so-videti-prenovljene-terme-olimia-in-si-tam-privoscite-tridnevni-oddih-za-695-evrov-na-osebo/

Vandraj izlet: Obiščite Klevevž in skočite v naravni topli vrelec

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.