Slovenski biser v boj za naziv najboljše evropske destinacije 2021

Dolina Soče je po izboru European Best Destinations na seznamu 20 izbranih evropskih destinacij, ki se potegujejo za naziv najboljše evropske destinacije leta 2021. Vabljeni h glasovanju od 20. januarja naprej.

Uradna stran European Best Destinations je objavila seznam destinacij, ki se bodo potegovale za naziv najboljših evropskih destinacij v letu 2021, ki jih priporočajo za obisk v letošnjem letu. Na seznam kandidatk za najboljše evropske destinacije 2021 so uvrstili tudi Dolino Soče. Ta kot edina destinacija na tem seznamu zastopa Slovenijo.

Glasujete lahko tudi vi

Svoj glas za uvrstitev Doline Soče med najbolj zaželene destinacije lahko oddate tudi vi, glasovanje bo potekalo preko spletne strani European Best Destinations. In sicer od 20. januarja do 10. februarja 2021. Po končanem glasovanju bodo najboljše destinacije razglasili na dogodku 10. februarja 2021. Svoj glas lahko od 20. januarja oddate TUKAJ. Glasujete lahko večkrat, enkrat tedensko z vašega IP naslova.

Vir: Turizem Dolina Soče
Foto: Maja Fister

PREBERITE ŠE: Most na Soči: turkizni razgledi, ki jih morate doživeti še letos

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.