Idilične hiške v krošnjah blizu Plitviških jezer, kjer lahko prespite

Hiške v krošnjah so spomin iz mladosti, ki nosi toliko lepe nostalgije. Zdaj lahko v njih prespite tudi kot odrasli! Dobrodošli v Plitvice Holiday Resort, najbolj zeleni oazi za počitnice na Hrvaškem.

Hiške v krošnjah najdete ob narodnem parku Plitviška jezera, zato so tudi odlično izhodišče za ogled te imenitne stvaritve narave. Plitvice Holiday Resort leži ob slikovitem jezercu, notranjost hišk pa je vse prej kot skromna. Eleganten dizajn s stekleno steno odpira pogled v krošnje iz toplega udobja hiške. Večje hišice stojijo visoko v krošnjah borovcev in so kot nalašč za pobeg od vrveža vsakdana. Hiške so na voljo za najem vse leto.

Kapaciteta večje hiše je največ pet oseb – štiri odrasli in en otrok. Hiška ima dve spalnici, ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve enojni postelji. Poleg kuhinje z vso opremo sta v hiški dve kopalnici, pred hišo pa je tudi terasa s sedežno garnituro.

Ponudbo za dve nočitvi z zajtrkom v hiši v krošnjah za štiri osebe najdete TUKAJ – klik.

Zasebni wellness sredi zelene narave

Resort ponuja tudi kup dodatnih aktivnosti – od igrišč za odbojko, namizni tenis in igral za najmajše do wellnesa. Tega lahko ob doplačilu za popolnoma zasebno izkušnjo najamete za 2 uri in uživate v finski ali infrardeči savni. Telo lahko sprostite tudi v masažnem bazenu s pogledom na bujno naravo.

Ob pravljični nastanitvi še izlet do Plitviških jezer

Kaj si na teh koncih ogledati? Zagotovo najstarejši in največji narodni park na Hrvaškem – Plitviška jezera! So prvi hrvaški narodni park, ki je od leta 1979 mednarodno priznan in vpisan v UNESCO-ov popis svetovne dediščine. Tu neverjetna moč vode, vsi odtenki zelene in neokrnjena lepota narave obljubljajo osupljive lepote vseh letnih časih. Nam je izredno pri srcu jeseni, ko se listje ovije v pisane odtenke, vročina in gneča med obiskovalci pa nekoliko popustita. Gremo?

Ponudbo za dve nočitvi z zajtrkom v hiši v krošnjah za štiri osebe najdete TUKAJ – klik.

FOTO: Plitvice Holiday Resort, Megabon

PREBERITE ŠE: Ankaran: V butičen hotel s solno jamo in na lov za tartufi

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.