Šibenik: Zabaven družinski hotel, iz katerega otroci nočejo več domov

Če se zadnja leta odpira vedno več hotelov, ki so namenjeni zgolj odraslim, pa se najdejo tudi hotelirji, ki svojo ponudbo še raje približajo družinam. To je družinski hotel, kjer se bodo otroci tako zabavali, da jih boste težko spravili domov. Šibenik vabi!

Že veste, kam vas bo odneslo za krompirjeve počitnice? Imamo idejo! Šibenik! Amadria Park Kids Hotel Andrija je družinski hotel, ki se nahaja le nekaj korakov stran od štiri kilometre dolge plaže. Hotel je idealna izbira za družinske počitnice, saj nudi obilo zabavnih vsebin in aktivnosti. Imajo pa tudi krasne družinske sobe!

Pravljične igralnice, ločene po starostnih obdobjih

Pri izbiri destinacije za družinski dopust je pomembno, da ima ta nekaj zanimivega za vsakega člana družine. Kids Hotel Andrija je eden tistih, kjer vsekakor niso pozabili niti na najmlajše.

Hotel ima veliko otroško igralnico – kotiček Sea Horse je namenjen otrokom do 3. leta starosti, Nemo pa za otroke od 3. do 6. leta. Za otroke, starejše od 6 let, so odprli igralnico s PlayStation konzolami.

Imajo pa tudi mini disco in otroški klub ter filmske večere – s pokovko! To jesen bodo ob sobotah organizirali tudi družinsko tekmovanje v rezljanju buč!

* Krompirjeve počitnice v Hotelu Amadria Park Andrija: VEČ O PONUDBI TUKAJ – klik! *

Hotel, ki ima na strehi gigantsko hobotnico!

Notranjost in zunanjost hotela sta zasnovani v podvodni tematiki z motivi, kot so hobotnice, morske deklice, delfini in morske želve. Hotelska recepcija ima predel za otroke, kjer se lahko mladi gostje zabavajo, medtem ko se prijavljate in odjavljate.

Notranji bazeni z ogrevano morsko in sladko vodo

Gostom hotela je na voljo kompleks bazenov z ogrevano morsko in sladko vodo. Starši se lahko osvežijo v hotelskem SPA-ju v Mediteranskem vrtu, imajo pa tudi fitnes in vodeno jutranjo jogo. Tudi športnih igrišč ne manjka – košarka, badminton, odbojka na mivki, mali nogomet, mini golf, namizni tenis, street workout …

Restavracija, ki ima tudi kotiček za mini goste

V hotelski restavraciji lahko uživate v okusnih dalmatinskih in sredozemskih jedeh. Restavracija ponuja tudi varovan otroški kotiček z mini samopostrežnim bifejem in otroški meni.

Bližina morja in zanimivih krajev za izlete

Plaža za družine z otroškim igriščem je oddaljena le nekaj korakov. V bližini hotela najdete tudi prvi vodni park na Jadranu, kjer lahko uživate v bogati ponudbi. Šibenik, do katerega potrebujete le nekaj minut vožnje, je odlično izhodišče za obisk narodnih parkov Kornati, Krka, Plitviška jezera in Paklenica, ki so oddaljeni od 10 do 40 kilometrov.

Kam za krompirjeve počitnice? PONUDBE za oddih v Hotelu Amadria Park Andrija najdete TUKAJ – klik!

FOTO: Megabon, Kids Hotel Andrija

PREBERITE ŠE: Ankaran: V butičen hotel s solno jamo in na lov za tartufi

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.