Last minute poletni oddih: All inclusive v ekološko naravnanem hotelu v Istri

Hotel Sol Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Je odlična destinacija za vse, ki želite uživati v celostni hotelski ponudbi. Ob morju, z bogato ponudbo za otroke in odrasle, je odlična izbira za poletni oddih. 

Hotel Sol Aurora z eno redkih All inclusive ponudb v Istri

Aurora je hotel all inclusive s 4 zvezdicami v Umagu. Če ste si zaželeli brezskrbnega oddiha, ima Hotel Aurora vse, kar za to potrebujete: raznovrstno hrano, betonirano plažo z ležalniki samo 2 minuti stran od hotela in še eno mivkasto plažo, idealno za otroke, ki je oddaljena 100 metrov, ter bazen v senci oljke. Je eden prvih ekološko naravnanih hotelov v Istri.

Poleg tega, da se v Hotelu Sol Aurora nagibajo k trajnosti in ekologiji, pa so tudi eni redkih istrskih hotelov, ki svojim gostom nudi all inclusive ponudbo. To pomeni, da poleg zajtrka, malic in kosila lahko večerjate ob bazenu, kadar koli si zaželite. V ponudbo je vključena tudi pijača: vino in pivo, alkoholna in brezalkoholna pijača domačih proizvajalcev, voda, filter kava, espresso in čaji.

Zabavno poletje za vso družino

Hotel Aurora je zaradi romantičnega vzdušja priljubljen med pari, družinam pa je všeč zaradi številnih dejavnosti in dogodivščin za vsak dan.

Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Poleg bazena se lahko sončnim žarkom nastavljate tudi na betonski plaži ali mivkasti plaži, ki je idealna za majhne otroke.

Do Umaga se lahko sprehodite (40 minut) ali pa se do tja odpeljete s sposojenimi kolesi (15 minut).

Poglejte ponudbo za Sol Aurora TUKAJ. 

Poletje v Umagu

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem. Slikovito istrsko mesto izstopa s svojo lepoto,  zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške pa šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čare, ko boste zagledali neskončne mediteranske pejsaže in začutili vonj Jadranskega morja.

Poletje v Umagu je živahno, polno dogajanja in poletnega vrveža. Poleg tega, da nam je blizu, je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje Istre in za dostop do raznolikih plaž.

 

Poglejte ponudbo za Sol Aurora TUKAJ. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Morski oddih: slikovito 8-dnevno križarjenje po Dalmaciji

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

 

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.