Okrepite timske moči vašega podjetja na jadranju

Tokrat bomo pisarno zamenjali z jadrnico in vetrom v laseh. Če ste naveličani klasičnih team buidling programov, potem z ekipo raje razprite jadra ter se podajte na jadralno avanturo.

Že v samem izhodišču lahko jadranje primerjamo s plovbo podjetja po razburkanih vodah poslovnega sveta, posadko na ladji pa z zaposlenimi v podjetju. Jadranje je zato naravna oblika team buildinga, saj upravljanje jadrnice zahteva dobro vodenje, delitev in prevzemanje vlog, komunikacijo med člani posadke in prilagajanje nepredvidljivim razmeram. Gre za dinamično okolje s številnimi izzivi.

Na morju pa ne boste pridobivali le novih znanj in jadralskih veščin, ampak boste spoznali svoje sodelavce v drugačni, bolj sproščeni, mornarski luči izven delovnega okolja. Ne nazadnje boste kaj novega izvedeli tudi o sebi. Vse to prispeva k še boljšemu odnosu ali pa se enostavno preko izzivov in soočenj naučite graditi odnos in oblikovati dobro delovno skupino.

Le kateri zaposlen ne bi bil po zabavnem jadranju pozitivno motiviran, zadovoljen, storilnostno usmerjen in pripravljen na nove razburkane valove v podjetju? In vsi se zavedamo, da se ideje in kreativnost veliko hitreje rodijo na morju z lepo ter slikovito okolico, kot pa v pisarni ob kupu nalog in naglice.

Denarna nagrada ni vedno najboljši motivator zaposlenih.  Zato lahko zaposlene motiviramo z jadranjem. Ti bodo na mesto debelejše denarnice prejeli drugačno in zanimivo izkušnjo, katere se bodo vedno znova spominjali in jo z veseljem podoživljali.  S povabilom na jadranje pa lahko presenetite tudi svoje poslovne partnerje. S tem boste okrepili poslovne vezi in pokazali, da cenite skupno sodelovanje in dobre poslovne odnose.

Hrvaška ponuja preko 5.000 kilometrov razčlenjene obale, 1.300 pretežno nenaseljenih otokov, čudovite zalive, prijetno klimo in ugodne vetrove za jadranje. Edini pravi način, da vse to doživite od blizu, je prav z jadrnico.

Svojo dogodivščino lahko na primer pričnete v Dalmaciji na otoku Šolta , ki le nekaj valovov stran od Splita. Otok Šolta je eden tistih otokov, ki mnoge očara že ob prvem obisku. Zagotovo je največja značilnost otoka, da se tam čas ustavi in kaj kmalu vam pod kožo zleze počasen dalmatinski ritem, valovi kristalno čistega morja in veseli domačini. In kdo bi se pred vkrcanjem na jadrnico branil kozarca domačega vina ob slanih inčunih, ki se kopajo v domačem olivnem olju in pašteti iz oliv?

Želimo vam dober veter!

Ideja kje najdete ponudbe jadranja si lahko ogledate na www.megabon.eu.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.