Dogajanje v Ljubljani: Na Tobačno se vrača festival Urbano Dejanje

Sezona glasbenih festivalov je v polnem zagonu in nič drugače ni v prestolnici. Od 21. do 25. avgusta bo Tobačna ulica v Ljubljani zaživela v prav posebni luči, saj se tja vrača festival Urbano Dejanje.

Na oder prihajajo: Edo Maajka, Elvis Jackson, Gal Gjurin, Matter, Senidah, Valentino Kanzyani …

Večerni del festivala bo obarvan z nastopi glasbenikov, po polnoči pa se bo dogajanje preselilo v notranje prostore kluba K4. Na festivalski oder bodo letos stopili Edo Maajka, Elvis Jackson, Gal Gjurin, Matter, Senidah, Valentino Kanzyani, Raiven, Emkej, Velebor, Smrt boga in otrok, Cyam in drugi znani glasbeniki in DJ-ji.

5-dnevni festival, kjer se dogaja že čez dan

Letošnja različica festivala Urbano Dejanje, ki že tri leta uspešno povezuje raznolikost urbanih subkultur, se vrača na legendarno Tobačno ulico. Obiskovalci lahko letos pričakujejo prestrukturiran in zgoščen petdnevni festivalski program, ki bo v kombinaciji s priljubljeno lokacijo navdušil obiskovalce vseh starostnih skupin. Festivalsko dogajanje bodo sestavljali sejem mladih ustvarjalcev, pester kulturni program, večerni koncerti in klubsko dogajanje.

Popoldansko dogajanje: kvačkanje, skejtanje, tetoviranje, oldtimerji in bolšjak

Festival se bo tako vsak dan pričel že popoldne, ko bodo obiskovalci lahko izbirali med kulturnimi in športnimi aktivnostmi. Organizirani bodo sejem mladih ustvarjalcev, bolšjak, delavnice grafitarstva in gverilsko kvačkanje. Za pridih urbanosti pa so dodali tudi delavnice skejtanja, plesa, predstavitve oldtimerjev, tetovatorjev in še kaj.

Do 19h brezplačen vstop!

Utrinke s prejšnjih edicij Urbanega Dejanje najdete TUKAJ. Lokalno urbano kulturo bodo obiskovalci festivala Urbano Dejanje do 19. ure spoznavali brezplačno. Festivalske vstopnice za večerno dogajanje pa najdete TUKAJ.

Foto: arhiv/Urbano Dejanje

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.