To so prispevki, ki ste jih največkrat prebrali v 2021 (in so aktualni tudi v 2022)

Leto 2021 so zaznamovali ukrepi ob pandemiji, zapiranje letalskega prometa, pravila za prehajanje meja, nenadne spremembe v obratovanju gostinskih, kulturnih in turističnih ponudnikov, obračanje k lokalnim kotičkom za oddih in novi turistični boni. In vse to se pozna tudi na našem portalu. Kateri so bili najbolj brani prispevki v 2021?

Najbolj bran prispevek leta 2021

Absolutno je bil, z velikim naskokom pred vsemi sledečimi, najbol bran prispevek o novih turističnih bonih 2021 in idejah, kje jih izkoristite. Prispevek je bil odprt kar 80.000x! Upamo, da vam je prišel prav in da ste tudi zaradi nas svoje turistične bone izkoristili najboljše možno!

PREBERITE: Novi turistični boni in ideje, kje jih lahko izkoristite

Najbolj brana ideja za izlet

Tukaj je bil boj malo bolj tesen. Prepričale so vas najlepše pešpoti po slovenski obali, cesta med vinogradi v obliki srca, Gorenjski biseri in klopca nad Bledom. Zmagovalka pa je bila naravna toplica Klevevž. Ima vse, kar smo letos iskali: dostopnost, aktualnost skozi celo leto, ekološki vidik, naravno lepoto in edinstvenost.

PREBERITE: Kopanje v naravnem vrelcu Klevevž

Najbolj brana ideja za oddih

Z vami smo delili mnogo idej za oddih, najbolj pa vas je prepričal Glamping Sončna dolina s svojim naravnim bazenom in odlično ponudbo. V letu 2021 smo ga imeli priložnost obiskati tudi sami in lahko tudi sami z veseljem potrdimo, da je oddih pri njih odlična izbira.

PREBERITE: Priporočamo: Glamping Sončna dolina in kopanje v naravnem bazenu

Najbolj brana ideja za citybreak

Letošnja zmagovalka citybreak-ov je nedvomno Budimpešta. Eden od razlogov je verjetno spet dostopnost z osebnim vozilom, a Budimpešta je v resnici čudovita. Mogočne zgradbe ob reki Donavi, inovativen muzej selfijev oz. sebkov in že nekaj let zmagovalni evropski advent so razlogi, ki vabijo v Budimpešto skozi vse leto.

PREBERITE: City break: jesenska Budimpešta

Najbolj bran popotniški nasvet

Benetke so vedno aktualne, sploh, ko potovanja v bolj oddaljene kraje ne pridejo v poštev. Letos smo Slovenci na veliko obiskovali Italijo, uživali v izvrstni hrani, sproščenem vzdušju, bogati umetnosti in očitno iskali dobra parkirna mesta.

PREBERITE: Kje parkirati za obisk Benetk?

Najbolj bran intervju

Letos ste posebej radi brali družinske intervjuje, sploh intervjuje tistih družin, ki imajo več otrok. Tako ste veliko prebirali potovanje Maje Zebec po Sardiniji in uživali v potopisu družine Lajf z mulci, ki je z nami delila svoje utrinke iz Mehike. Najbolj bran intervju leta 2021 pa je bil z Jasno Žaler Culiberg, ki po svetu potuje s kar petimi otroki in dokazuje, da se vse da, če si dobro postavimo prioritete.

PREBERITE: “Želim si, da vidijo, da je svet širen in lep.” – Jasna Žaler Culiberg o potovanjih 7 članske družine 

Najbolj brana novička

Ideje za oddih radi iščemo tudi na Instagramu, zato ni presenetljivo, da radi preberete, kje se potepajo naši Instagramerji in Instagramerke.

PREBERITE: Kje se te dni potepajo naše Instagramerke?

 

Hvala za čisto vsako branje!

Veseli bomo vaše družbe tudi v 2022!

Spremljajte nas tudi na našem Facebooku in na Instagramu Vandraj.si 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.