V Brooklynu so raje, kot prisego Trumpa, gledali ljubke ljubljenčke

Več ur dolgo inavguracijo 45. predsednika ZDA so ameriške in številne svetovne televizije predvajale v živo, a v brooklynskem baru so obiskovalcem na dveh ekranih raje 15 ur predvajali posnetke ljubkih živali. Ti posnetki, ki so dostopni prek interneta, niso bili izbrani naključno, temveč na priporočilo gostov, lastnikov bara in njihovih znancev, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

“Prisega se bo zgodila, pa če to hočemo ali ne,” je pred dogodkom povedala ena izmed uslužbenk bara. “Mi pa bomo predvajali ljubke posnetke muckov in slončkov,” je dodala.

Za razliko od inavguracije so v tem baru redno predvajali televizijska soočenja med predvolilno kampanjo. A kot so povedali, je Trumpa, ki jim je poteptal veselje in upanje, kar je prinesel odhajajoči predsednik Barack Obama, sedaj videti v vsaki reviji, “mi pa želimo le preprosto preživeti čas s prijatelji in se smejati muckam, ko se spotikajo v luknje”.

Vir: STA
Foto: Reuters

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.