8 zabavnih zaščitnih ovitkov za potni list

Ste se kdaj spraševali, zakaj letališko osebje, ki pregleduje vaš potni list, vedno tako mrko gleda? Po naših izkušnjah, jim ustnice lahko malenkost navzgor priviha zabaven ovitek (ali ugoditev zahtevam med stavkami, a na to nimamo velikega vpliva).

Kdaj ste nazadnje uporabili svoj potni list? Sezona dopustov, potovanj, izletov in roadtripov se približuje vrhuncu in veliko vas je takšnih, ki boste proste dni izkoristili za skok v neznano. TUKAJ lahko preberete vse, kar morate vedeti o svojem potnem listu. Še preden z njega obrišete prah, pa smo pobrskali po spletnih trgovinah in poiskali nekaj najbolj zabavnih zaščitnih ovitkov za vaše dokumente. Pazite le, da potni list oblečete tako, da ga lahko ob pregledu dokumentov pristojni hitro odprejo in po potrebi pregledajo tudi prvo platnico.

Odds & Blobs/Etsy, 17,84 evra

Asos, 16,99 evra

Odds & Blobs/Etsy, 17,84 evra

Asos, 13,49 evra

Topshop, 16 evrov 

Leonardo dekor, 16,90 evra

Topshop, 16 evrov

Odds & Blobs/Etsy, 17,84 evra

Foto: Unsplash, različni proizvajalci

Če želite z nami podeliti tudi vaše popotniške utrinke, nas označite na našem Instagram profilu z #vandraj ali @vandraj. 

Ste vedeli: Potovanja vas bodo osrečila bolj od materialnih dobrin, pravijo znanstveniki

PREBERITE ŠE:

4 pomembne stvari, ki jih morate vedeti o svojem potnem listu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.