Terme Čatež: Vstopnica za termalno riviero 11,5 evrov namesto 17 evrov!

Izlet v Terme Čatež je odlična zabava za vso družino.

Hladnejši dnevi bodo počasi otežili kopanje v morju, kar pa še ne pomeni, da do poletja ne bo mogoče malo zaplavati. Na izlet se namreč lahko odpravite v Terme Čatež, ki imajo bazene za vsakega in vsakogar. Zabavali se bodo tako otroci kot odrasli, saj so bazeni namenjeni tako tistim, ki si želijo plavanja olimpijskih dolžin kot tudi tistim, ki bi malce čofotali v vročih jacuzzijih.

AKCIJA: Zagotovite si vstopnice v Terme Čatež po akcijski ceni – namesto 17 evrov zanje odštejte 11.5 evrov!

Terme Čatež so kraj oddiha in zabave, saj poletna in zimska Termalna riviera ponujata zdravo vodno zabavo in sproščujoče učinke tople termalne vode kar 365 dni v letu. Vpete v idilično naravo so odlično izhodišče za družinske izlete, številne športne aktivnosti ali malce drugačno bivanje v naravi.

Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča … In ko vam je ležernosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje po toboganu, skakalnici ali kamikazi. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

AKCIJA: Zagotovite si vstopnice v Terme Čatež po akcijski ceni – namesto 17 evrov zanje odštejte 11.5 evrov!

Skratka, nobenemu ne bo dolgčas.

Foto: Megabon

Preberite še:

Dalmacija: Tako je videti najbolj fotogeničen hotel na Hrvaškem!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.