V Hotel Kovač na aktiven in sproščujoč oddih

Hotel Kovač svoje goste razvaja s pestro ponudbo – wellness center za sproščanje in športne aktivnosti za aktiven oddih v naravi!

V Osilnici, čudoviti vasici blizu Kočevja, svoje čare odkriva Hotel Kovač. Športni hotel je idealna izbira za vse tiste, ki radi aktivno preživljate dopust. Kolesarjenje, sprehajanje, lokostrelstvo, tenis, plezanje, nordijska hoja, adrenalinski park, rafting, … Vse to in še več športnih aktivnosti vam je na voljo v okolici hotela.

Po pestrem in aktivnem dnevu pa se vam bo zagotovo prileglo sproščujoče razvajanje, kajne? Hotel Kovač je poskrbel tudi za to! Uživate lahko v savnah, jacuzziju ali notranjemu bazenu. Piko na i celotnemu dnevu pa zagotovo da okusna hrana v hotelski restavraciji, kjer se bodo potrudili, da vas s svojo kulinariko popolnoma navdušijo.

Odlične ideje za izlete v okolici

Hotel Kovač je tudi odlična izhodiščna točka za razne izlete. Peš se lahko odpravite do izvira reke Kolpe ali reke Belice, ribogojnice, na Šajbnik (861 m), Dragarski vrh (971 m), Taborsko steno (1002 m), … Seveda pa se lahko na pot odpravite tudi s kolesom. Čaka vas Kolpska kolesarska pot, Kočevska reka in pa številne gozdne poti, ki ponujajo nova odkritja in doživetja.

Ste pripravljeni na aktiven oddih?

Izkoristite Megabon ponudbo, ki je znižana za kar 73%! Le 99 € boste odšteli za oddih med tednom ➜ 2 noči, 2 osebi, polpenzion, uporaba bazena, savn in jacuzzija, najem koles, lokostrelstvo, nordijska hoja, … Preverite celotno ponudbo tukaj. Za vse tiste, ki bi Hotel Kovač raje obiskali med vikendom, pa je Megabon pripravil ponudbo z 61% popusta, ki jo najdete tukaj.

Ste pripravljeni pozabiti na vsakodnevne skrbi in se odklopiti v naravi? Je skrajni čas, da naredite nekaj zase? Hotel Kovač je s svojo odlično ceno in bogato ponudbo zagotovo odlična ideja za nabiranje novih moči.

Vir fotografij: Hotel Kovač

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.