Zakaj je Poreč tako priljubljena destinacija za 1. maj?

Poreč je mesto v hrvaški Istri, ki turiste prevzema s svojo lepoto, številnimi znamenitostmi, čudovitim morjem in sproščenim vzdušjem. Najbolj obiskan je prav gotovo v poletni sezoni, saj zaradi svoje lege in bogate turistične ponudbe, nudi nepozaben oddih prav vsem generacijam.

Zakaj Poreč?

V zadnjim letih je Poreč postal zelo atraktivna destinacija tudi za 1. maj. Razlog za to je prav gotovo v pestri ponudbi hotelov z bazeni in ostalih nastanitev po izredno ugodnih cenah. Tako lahko letos za 1. maj bivate v Poreču že za 9 € na osebo na noč.

Kako je letos s prostimi dnevi?

Kot ste verjetno že opazili, je letos bolj malo praznikov na delovne dni, vendar imamo pri 1. maju malo sreče. V zameno za 3 dni dopusta, ste lahko doma od 25. 4. pa do vključno 3. 5., otroci pa imajo ravno v tem času počitnice, tako da je priložnost idealna za kratek pobeg v Poreč!

Kaj vas čaka v Poreču?

Čudovite zgodovinske stavbe in stolpi, očarljivi kotički na plažah, kjer lahko opazujete sončni zahod, prijetna mediteranska klima in bogata turistična ponudba. Poreč je definitivno idealno mesto za spomladansko razvajanje na soncu in raziskovanju ponudbe mesta in okolice. Ste bolj športni tip? Odlično, saj boste tukaj gotovo prišli na svoj račun! Na voljo so številne rekreativne aktivnosti – tek, nordijska hoja, kolesarjenje, sprehajanje, tenis, golf, … Poreč bo razvajal tudi gurmane. S svojo tradicionalno istrsko kuhinjo in modernimi interpretacijami lokalnih jedi bo zagotovo požel val navdušenja pri vaših brbončicah!

Foto: Megabon

Preberite še: Družina Bračko, ki je spakirala kovčke in odšla na potovanje okoli sveta

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.