All inclusive oddih na Hrvaškem: manj kot 1000 evrov za teden dni za celo družino

Tako ugodnih all inclusive paketov ni moč najti kar tako. Sploh pa ne v tem času in v naši bližini. Morenia All Inclusive resort je namreč prava svetla izjema!

No, če svojega letošnjega dopusta še niste rezervirali in iščete pravo rešitev za krasne počitnice, vam tokrat predlagamo popolno odklop. S tem seveda mislimo na dopust, kjer boste čisto brez skrbi in se boste ves čas le razvajali ter počeli tisto, kar vam je v tistem trenutku prijetno početi.

Tako predlagamo, da doma odložite vse skrbi ter se prepustite osebju All Inclusive Resorta Morenia. Naj prevzamejo skrbi žeje in lakote, udobnega spanca in vsega, kar na dopustu pač potrebujete. Omenjeni hotel namreč trenutno zagotavlja izjemno ponudbo. Paket, ki vključuje 7 nočitev za dve odrasli osebi, zraven pa lahko prenočujeta tudi dva otroka brezplačno, namreč znaša le 924 evrov!

Si predstavljate? Cel teden brezskrbnih počitnic na Hrvaškem za vso družino! Ponudbo si podrobneje lahko ogledate tukaj.

Kje se nahaja Morenia All Inclusive resort?

All Inclusive resort Morenia stoji tik ob obali Makarske riviere. Blizu se nahaja turistično zelo priljubljeno mesto Makarska, kamor se lahko odpravite na sprehod in sladoled, v bližini pa se nahaja tudi čisto nova turistična atrakcija.

Dalmacija ima namreč novo znamenitost, ki bo navdušila predvsem ljubitelje adrenalina, višine in imenitnih razgledov. V naravnem parku gorovja Biokovo nad hrvaškim turističnim mestom Makarska so pravkar slovesno odprli razgledno ploščad. Je v obliki podkve in ima steklena tla, tako, da se sprehajate skoraj po zraku. Od Makarske je oddaljena približno 30 kilometrov po asfaltirani cesti, ki vodi še naprej do najvišjega vrha Biokova sv. Jura, ki meri 1762 metrov.

Skratka, če si želite oddiha, kjer boste pozabili na težave, stres in skrbi, se prepustite skrbnim rokam osebja resorta Morenia. Ponudbo si lahko ogledate s klikom na to povezavo. 

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Dalmacija: Bi upali na sprehod po steklenih tleh na robu prepada?

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.