Poletne počitnice na Pagu za manj kot 15€ na osebo na noč?!

Poletne počitnice z družino ali prijatelji na Pagu za manj kot 15 € na osebo na noč?!? Izbrskali smo neverjetno ponudbo in predlagamo, da pohitite z nakupom!

Zakaj otok Pag?

Otok Pag je peti največji hrvaški otok, ima najdaljšo obalo in je eden najbolj priljubljenih med vsemi generacijami pri nas. Otok je znan po gričevnatih pobočjih, ki so ponekod videti, kot da ste pristali na Marsu, prav tako, kot da ste se res znašli tam, pa vas gledajo tudi zvedave ovce, ki jih je na otoku ogromno. Prav tako slovi po raznolikih plažah, na katerih vsak najde mesto zase.

Na otoku sta dve večji mesti, istoimenski Pag in Novalja. Prvega, ki je tudi glavno in največje mesto z istim imenom kot otok, krasi lep stari del s trgom in cerkvijo ter ruševinami samostana. Pag ima bogato zgodovino in je odlično ohranjeno srednjeveško mesto. Otok je znan po čudovitih skrivnih plažah in neraziskanih kotičkih ter odlični hrani. Le kdo ne pozna paškega sira in jagnjetine. Znan je tudi po vinih, ob romantičnih sončnih zahodih pa slovi tudi kot otok zabave.

Noro ugodna ponudba, ki je ne smete zamuditi

Naselje Gajac

Na severozahodnem delu otoka Paga, v bližini Novalje, v istoimenskem zalivu, se nahaja turistično naselje Gajac. Naselje je le 2 kilometra oddaljeno od središča Novalje, ki ponuja pestro ponudbo restavracij, kavarn, diskotek ter bogat kulturno-zabavni poletni program. Do centra mesta vozi redna avtobusna linija.

V središču vasi je glavni trg, okoli katerega se nahajajo številni gostinski, trgovski in drugi storitveni objekti. Sprehajalna pot ob morju vodi do ene najlepših plaž na otoku, kjer se nahajajo številni športni in rekreacijski objekti. Le približno kilometer stran so najbolj znane paške plaže Zrće – ki poleg čudovite plaže ponuja tudi nepozabne nočne zabave, ter plaže Caska in Straško.

V apartmajih Gajac boste imeli občutek, da počivate v lastni hiši ob morju

Na voljo vam je 32 pritličnih apartmajev. Apartmaji Gajac so vsi klimatizirani, vsebujejo spalnico, kuhinjo opremljeno s posodo, hladilnikom in električnim štedilnikom, dnevno sobo, kopalnico s tušem, veliko pokrito teraso in TV. Vse, kar potrebujete za udoben dopust z družino ali prijatelji. 

7 noči za 4 osebe le 399€! POGLEJTE PONUDBO! 

Izjemno ponudbo za apartmaje Gajac najdete TUKAJ. Predlagamo, da pohitite z nakupom! 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za izlet: Čudoviti razgledi in ledeniška mumija Ötzi

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.