Bol na Braču: Prvomajsko kajtanje za vse!

Imate radi šport? Potem gotovo veste, da je hrvaški otok Brač najbolj znan športni otok v Dalmaciji in ponuja veliko izbire za tiste, ki uživajo v aktivnem oddihu.

Bol na Braču je najbolj znan po svetovnem ženskem teniškem turnirju, ki se odvija v juniju, in ga v tekmovalnem smislu obiščejo najboljše svetovne teniške igralke. Za tiste, ki imate raje vodne športe, ima Bol na Braču posebej v mesecu maju veliko alternativ.

Vam je v glavi ostal prizor iz filma Chapter one, kjer v glavni vlogi ”superman” Richard Branson skupaj s priznanimi imeni kajtanja in mladimi talenti uživa na različnih koncih sveta? Ste si kdaj želeli poskusiti, kako je stati na vodi? Bol na Braču vas za prvomajske praznike popelje dobesedno v film. Na 4-urnem spoznavnem tečaju kajtanja z ekipo KiteLife se spoznate s tem športom in njegovimi osnovami. Pod budnim očesom inštruktorja ste lahko pripravljeni tvegati marsikaj. Tisti, ki ste samostojni in v tem športu že znate uživati, objemite valove in si privoščite kajtanje pod odličnimi pogoji.

Poleg kajtanja vam Bol na Braču ponuja tudi izkušnjo supanja in vožnjo s kajakom. Če niste še prepričani, ali vas takšni vodni športi res veselijo in bi se na začetku radi samo preizkusili, brezplačno najemite opremo in se podajte med valove. A previdno, kajti zagotavljamo vam, da boste po prvi izkušnji želeli še več.

Zato izkoristite priložnost in Bol na Braču obiščite za 7 noči (KLIK ZA PONUDBO). Če vam čas ne dopušča tako dolgega odmika od vsakdanjih obveznosti, je Bol na Braču na voljo za 4 noči (KLIK ZA PONUDBO).

Se s športom vseeno raje ukvarjate na trdnih tleh in v morju samo plavate? Nič hudega, Bol na Braču je idealen kraj za raziskovanje s kolesi. Izkoristite priložnost za odbojko na mivki, nordijsko hojo, preizkusite se v lokostrelstvu ali balinanju.

Izberite ponudbo, ki vam ustreza, in aktivno preživite prve dni meseca, ko poleg narave cveti tudi ljubezen.

Vir fotografij: KiteLife

PREBERITE ŠE:

Najhujše stvari, ki so jih v preteklem letu zagrešili turisti in kazni, ki so jih doletele

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.