Dve ideji za športno – termalni oddih v objemu narave (2 nočitvi za 2 osebi že za 99 evrov)

Potrebujete oddih?

Praznik dela je za nami in čeprav smo se danes odpravili v službo po kratkem predahu, bi si z veseljem ponovno privoščili kratek oddih. Ker smo za letošnja potovanja porabili že kar nekaj budgeta, danes brskamo za nadvse ugodnimi ponudbami, izbiramo pa destinacije, ki niso tako oddaljene od našega glavnega mesta. Termalni oddih bo nadvse prav prišel vsem tistim, ki še vedno niso povsem preboleli spomladanske utrujenosti, razveselil pa bo tudi vašo denarnico, ko vam izdamo, kako nizka je cena paketa.

Skratka, ceneje skoraj ne gre, poiskali pa smo pakete, ki vključujejo tudi neomejeno uporabo hotelskega wellnessa, da se boste zares sprostili.

Naš prvi predlog so Terme Topolščica, ki se nahajajo na velenjskem koncu Slovenije, v objemu gozdov in zelenja. Prijetno okolje je odlična platforma za umirjanje živcev in popoln odklop od stresa. Zaradi vključenega polpenziona se lahko popolnoma sprostite, saj vam tako ne bo treba skrbeti za nič drugega, kakor za lasten užitek.

Kupon za popoln oddih v Termah Topolščica, ki vključuje dve nočitvi za dve osebi v vrednosti 140 evrov, najdete tukaj!

Za drugi oddih pa smo poiskali nekoliko bolj aktivno različico, ki sicer prav tako vključuje razvajanje v hotelskem SPA-ju, v neposredni bližini pa se lahko zabavate v adrenalinskem parku, se podate na kolesarski izlet ali idiličen sprehod v neokrnjeno naravo.

Cena paketa z vključenim polpenzionom za dve osebi ter dvema nočitvama znaša le 99 evrov. Raziščite čudovito naravo Osilnice s klikom na to povezavo.

Preberite še:

Idilične Golte: Na kosilo v dvoje z nihalko in v wellness za le 49 evrov!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.