Idilične Golte: Na kosilo v dvoje z nihalko in v wellness za le 49 evrov!

Do 31. avgusta lahko ob sobotah in nedeljah unovčite kupon, ki vključuje kosilo v hotelu Golte za dve osebi, povratni prevoz z nihalko in dnevni vstop v wellness!

Iščete idejo za idiličen oddih v alpskem raju? Priporočamo skok na Golte, od koder se ponujajo lepi razgledi na Savinjsko dolino in vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.

PRIPOROČAMO: Z nihalko na Golte na kosilo in v wellness za 49 evrov – kupon je unovčljiv do konca avgusta!

Rajski kraj za aktivne počitnice v naravi

Hotel Golte se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte, ta slikovit planinski kraj pa ni aktualen zgolj pozimi, ko bele strmine preplavijo smučarji. Planota je tudi raj za ljubitelje aktivnih počitnic, ki obožujejo lepe razglede, dobro hrano in svež planinski zrak.

Pomlad je na Golteh v znamenju cvetenja alpskih rastlin, med njimi avtohtonega avriklja, ki raste v tamkajšnjem alpskem vrtu, najvišje ležečem v Evropi. Podate se lahko na Pot po Golteh, ki predstavi številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti. Primerna je tako za izkušene planince, kot za družine z otroki, še posebej pa je priljubljena med gorskimi tekači. Številne kolesarske poti vam omogočajo, da aktivno preživite prosti čas tudi na kolesu.

Od oddiha v gozdu k wellnessu

Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellness centru, kjer vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen. Namestitev v hotelu Golte, ki velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji, priporočamo tistim, ki uživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih, odkrivati skrite kotičke neokrnjene narave in zadihati svež gorski zrak.

Več ugodnih paketov in nastanitev na Golteh najdete TUKAJ.

 

Foto: Golte.si

PREBERITE ŠE:

Prvomajski izlet: Na pravljično Planino pod Golico, pobeljeno z narcisami

Izlet: Veliko planino bo kmalu prekrila vijoličasta odeja žafranov

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.