EasyJet svetu takole zaželel srečen božič

Božič se bliža, vesele praznike želijo tudi letalske družbe.

Prazniki so pred vrati in na malih zaslonih lahko spremljamo nešteto podjetji, ki s svojimi oglasi voščijo vesele praznike. Pred dnevi se jim je pridružila tudi letalska družba EasyJet.

Letalska družba je za svoje potnike ustvarila pravo doživetje, saj je priredila pravo predstavo z lučkami. Ta se je odvila na londonskem letališču Luton Airport. V le 24 urah je ekipa EasyJeta okrasila celoten letalski hangar ter v njem pripravila predstavo s kar 850 000 lučmi. Ovili so jih tudi okrog enega izmed letal svoje flote. Airbus A320 je tako zažarel v božičnem vzdušju in navdušil. V spodnjem videu poglejte, kako je bila videti svetlobna predstava.

Prvi božični svetlobni šov na letalu se je tako odvil v spremljavi praznične različice vsem znane božične skladbe. Lučke so namreč odplesale na vsem znani “Dance od the Sugar Plum Fairy” iz Hrestača, baleta skladatelja Tchaikovskega.

Svetlobna predstava pa je poleg prihajajočih praznikov obeležila še en pomemben dan. Londonsko letališče je namreč praznovalo svojo 80. obletnico delovanja. Priprava posebnih svetlobnih efektov je tehnikom vzela kar štiri tedne. Kot pa ste lahko razbrali iz veselih in navdušenih obrazov na posnetku, se je trud izplačal.

Fotografija: YouTube
Vir: Travel and Leisure

Preberite še:

Vandraj insider: Slovenka, ki se je s Francozom ustalila na rajskih Karibih

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.