Golte: Jesenski družinski oddih v naravi

Kam za konec tedna? Na Golte, od koder se ponujajo lepi razgledi na Savinjsko dolino in vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.

Izlet na idilične Golte namreč lahko združite v celosten oddih z ravno pravšnjo mero rekreacije na svežem zraku ter uživanja v wellnessu. Za vso družino!

HOTEL GOLTE: Rezervirajte paket v naravi – dve nočitvi s polpenzionom in neomejenim vstopom v Wellness center le 159 evrov!

Hotel se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte. Ta slikovit planinski kraj pa ni aktualen zgolj pozimi, ko bele strmine preplavijo smučarji. Planota je namreč raj za ljubitelje aktivnih počitnic, ki obožujejo lepe razglede, dobro hrano in svež planinski zrak.

Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellness centru. Tam vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen. Namestitev v hotelu, ki velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji, priporočamo tistim, ki uživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih, odkrivati skrite kotičke neokrnjene narave in zadihati svež gorski zrak.

Že same po sebi idilične, so tudi odlična izhodiščna točka za mnoge izlete do čudovitih slovenskih destinacij. Oddih na Golteh lahko dopolnite z obiskom čudovite Logarske doline, termalnih centrov Topolšica, Dobrna ali Laško ter bližnjega Velenja z Muzejem premogovništva Slovenije.

HOTEL GOLTE: Rezervirajte paket v naravi – dve nočitvi s polpenzionom in neomejenim vstopom v Wellness center le 159 evrov!

Foto: Megabon

Preberite še:

Dalmacija: Tako je videti najbolj fotogeničen hotel na Hrvaškem!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.