SMUČANJE: 5 razlogov, zakaj ga morate rezervirati že danes

Že veste, kam se boste letos odpravili na smučanje? Ste na zimski dopust sploh že pomislili?

Čeprav so se temperature že nekoliko spustile, snega še ni na vidiku in na smučanje verjetno še niste pomislili. Kljub sončnemu vremenu pa naj vas spomnimo, da morda to ne bi bila slaba ideja. Pomisliti na smučanje namreč. Zgodnja rezervacija smučarskih terminov vam namreč lahko prihrani marsikatero skrb, skrhan živec in seveda tudi evro v denarnici.

Da pa vam pri rezervaciji malce na pomoč priskočimo tudi mi, smo našli nekaj idej, kam se odpraviti to sezono. Našli smo čudovita smučišča za vsak okus, vi pa se seveda odločite, katero izmed njih je pisano na vašo kožo.

Résidence Madame Vacances, Saint-Sorlin-dʼArves, Francija

Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin je skupina 11 manjših gorskih koč s po 7-24 apartmaji v vsaki enoti, ki se nahajajo na lepi, panoramski lokaciji, le 150 m od prvih smučarskih prog. V bližini apartmajev se nahajajo trgovine, pekarna, supermarket in restavracija. Lokacija naselja predstavlja odlično izhodišče tudi za kolesarske in planinske izlete v toplejšem delu leta.

KLIK: 7 noči + 6 oseb + smučarske vozovnice + jacuzzi + savna –> 1039 evrov!

Hotel 1301 Inn, Piancavallo, Italija

Hotel 1301 Inn je od centra mesta Piancavallo oddaljen manj kot 5 min vožnje. V ponudbi ima wellness, hotelsko restavracijo in različne tipe sob. Sobe so opremljene z lesenim pohištvom in imajo lesena tla.

KLIK: 3 noči + 2 osebi + smučarske vozovnice + zajtrk + wellness –> 314 evrov!

Residence Le Hameau Des Ecrins, Puy Saint Vincent, Francija

Residence Hameau des Ecrins se nahaja v centru Puy Saint Vincent na 1700 m nadmorske višine. Gre za večji apartmajski kompleks, v katerem so apartmaji različnih velikosti od 4 – 8 ležišč.

KLIK: 7 noči + 6 oseb + smučarske vozovnice –> 1134 evrov!

Margarethenbad, Rangersdorf, Avstrija

Obiščite Hotel Margarethenbad, ki se je razvil v spa in športni hotel ter se sprostite v Comfort sobi za 2 nočitvi s polpenzionom in uporabo wellnessa! To izhodišče je pravo mesto za vse tiste, ki želijo doživeti romantični pobeg in uživati v spa vikendu v Avstriji.

2 osebi + 2 nočitvi + uporaba wellnessa –> 209 evrov!

Apartmajske hiše Matrei, Matrei, Avstrija

Lega: v centru ali v bližini centra mesteca Matrei, v bližini ski busa, ki pelje do spodnje postaje kabinske žičnice. V okolici so trgovine, bari, restavracije in picerije.

3 noči + 4 osebe + dvodnevne smučarske vozovnice —> 190 evrov!

Več ponudb preverite s klikom TUKAJ!

Foto: Megabon

Preberite še:

Dalmacija: Tako je videti najbolj fotogeničen hotel na Hrvaškem!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.