Zadnja velika reprezentančna stavba, ki so jo pozidali v zlati dobi zdraviliškega razcveta leta 1872, je spet odprla svoja vrata!

Hotel Švicarija je zgodovinski hotel, zgrajen v začetku 19. stoletja kot lovski dvorec za lokalno aristokracijo.  Kasneje je bil preurejen v hotel. Kljub več obnovam je stavba ohranila svoje prvotne zunanje arhitekturne značilnosti vse do danes, ko je hotel po zadnji temeljiti obnovi spet odprl svoja vrata.

Nahaja se v neokrnjeni naravi, v neposredni bližini zdraviliškega parka in tako zagotavlja popoln odklop od mestnega vrveža.

Otvoritveni popust za bivanje v zgodovinski stavbi

Danes je Hotel Švicarija sodoben hotel z 61 sobami in apartmaji, spa in wellness centrom, restavracijo ter konferenčnimi prostori. Hotel je znan po svoji elegantni starodavni čaru in lepi okolici, ki vključuje park in gozd.

Hotel Švicarija je čudovito mesto za bivanje, če iščete mirno zatočišče v središču čudovite slovenske pokrajine. Gostom hotela so na voljo številne priložnosti za sprostitev, raziskovanje in uživanje v kulturi.

Ob ponovnem odprtju po temeljiti prenovi, nudijo gostom otvoritveni popust (VEČ TUKAJ).

Potopite se v Terme Dobrna

Hotel Švicarija stoji v srcu term Dobrna. Termalni bazeni v Dobrni morda res niso podobnim ogromnim in živahnim kopališkim kompleksom, a s svojim sproščenim in umirjenim vzdušjem ponujajo popolno razvajanje in osvežitev.

Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju in zajema notranji bazen in notranji otroški bazen, notranji whirlpool, zunanji bazen in zunanji otroški bazen z malim toboganom, terasao za sončenje in terasni bar.

3 čudovite ideje za pohod v bližini hotela

Pohod do Gradu Dobrna: Gre za lahko pot, ki vas bo vodila mimo prelepega gradu Dobrna, kjer boste lahko uživali v čudovitih razgledih na okoliško pokrajino.

Pohod do Slivniškega Pohorja: Gre za zahtevnejšo pot, ki vas bo vodila na Slivniško Pohorje.

Pohod po Rimski cesti: Gre za lahko pot, ki vas bo vodila po stari rimske cesti, kjer boste lahko uživali v zgodovinskih znamenitostih in čudovitih razgledih.

V Hotelu Švicarija lahko uživate po otvoritveni ceni (klik)

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Nepozabno križarjenje: Pet slikovitih otokov in dve čudoviti mesti 

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.