Ideja za oddih na lokaciji na Bledu, ki so jo svetovni gostje ocenili z oceno 9.9

Bled je ena najznamenitejših lokacij na svetu, Vila Prešeren pa najbolje locirana nastanitev, ko ga obiščete. Tik pod grajsko pečino, na bregu jezera, si je na spletu zaslužila oceno 9.9. A lokacija ni vse, kar jo dela odlično izbiro za oddih.

O Vili Prešeren

Vila Prešeren je tista znana vila s teraso, ki leži pod grajsko pečino tik ob bregu Blejskega jezera. Obiskovalce, željne užitkov, navdušuje z bogatim izborom dišečih kav, mamljivih slaščic, vrhunskih vin, najboljših šampanjcev, prefinjenih cigar, modnih koktajlov in izbranih jedi. A ni treba, da se ustavite samo na pijači in jedači, v Vili Prešeren lahko preživite večdnevni oddih. V Vili Prešeren, ki spada med tradicionalne blejske vile 19. stoletja, sta namreč tudi dva butična apartmaja in šest modernih sob.

Kaj početi na Bledu v zimskem času?

Zakaj ne bi na Bledu ostali več dni? Poleg čudovitega jezera, enega najbolj prepoznavnih slovenskih biserov, in sladke kremšnite, Bled ponuja vrsto zanimivih aktivnosti. Okolica je idealna za zimske sprehode. Lahko se sprehodite okoli jezera ali se podate na Ojstrico ali kater drug hrib v okolici. Na Straži lahko smučate in se sankate. Veliko je urejenih tekaških smučarskih poti, za ljubitelje drsanja je na voljo drsališče pod gradom Park. Če sneg raje opazujete do znotraj, si lahko privoščite enega od številnih wellness oddihov. Bled je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje tega dela Gorenjske. Obiščite Bohinj ali Radovljico, lahko pa se podate vse do Mojstrane in obiščete Ledeno deželo. Idej vam ne bo zlepa zmanjkalo, najlepše pa bo, ko se boste vrnili nazaj v toplo zavetje Vile Prešeren, ki bo poskrbela za vaše udobje in potešila vašo lakoto.

Odlična ponudba z zajtrkom, vnovčljiva tudi na turistične bone

Vila Prešeren je kraj, namenjen užitkarstvu. Opojna skodelica kave ali čaja iz ponudbe Coffeeshop Company bo predramila vaše čute, lahki zajtrki, okusni prigrizki in hrustljavi obloženi kruhki vam bodo dali nov zagon, slastne slaščice pa posladkale vaš dan. Poudarek v ponudbi restavracije à la carte Vile Prešeren je na sodobni, lahki kulinariki s pridihom Sredozemlja. Izbirate lahko med široko ponudbo solatnih krožnikov, rižot, testenin, morskih in mesnih jedi, jedi z žara ter lahkih sladic, ki jih združujejo z vrhunskimi vini iz najboljših domačih in tujih vinskih kleti.

Vila Prešeren vas vabi z odlično ponudbo, za katero lahko vnovčite tudi turistične bone. Preverite TUKAJ. 

Foto: Megabon, Unsplash

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Pristno zimsko vzdušje ob našem največjem jezeru

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.