Ideja za skok v novo leto: Silvestrovanje v Beogradu!

Prestolnica Srbije je ena od najbolj priljubljenih destinacij za slovo od starega in pozdrav novega leta, saj je tam zabava zagotovljena. Našli smo odlično ponudbo za silvestrovanje v Beogradu, z vključenim prevozom in nočitvami v hotelu 4*.

Decembrski Beograd je turistična klasika, s katero ne morete zgrešiti, saj je na tej destinaciji zabava zagotovljena. Tradicionalne zabave na splavih in mnogih diskotekah so beograjska stalnica, najbolje pa je, da za oddih ne boste porabili veliko denarja. Po dveh letih omejitev, je spet čas za silvestrovanje v Beogradu!

Zabava in znamenitosti

Poleg zabave je mesto Beograd več kot vredno ogleda. Mesto ponuja kup zanimivosti, od dobrega šopinga, do še boljših kulinaričnih razvajanj. Sprehodite se po okrašeni Knez Mihajlovi ulici, glavni coni za pešce, kjer ne manjka butikov, trgovinic, uličnih umetnikov in kavarn. Sprehodite se skozi park Kalemegdan in na trdnjavo, kjer boste priča izjemnim razgledom.

Na silvestrovanje v Beogradu z avtobusnim prevozom in v 4* hotel

Beograd je ena najbolj veselih in temperamentnih balkanskih prestolnic. Izognite se skrbi o prevozu in nočitvah in se prepustite vodenju strokovnjakov. Ti vas bodo že prvi dan popeljali na ogled »belega« mesta na sotočju Save v Donavo, kjer boste videli trdnjavo Kalemegdan, saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju.

Naslednji dan vas po izbirnem dopoldanskem izletu čaka silvestrovanje na prostem ob mestnem programu ali v katerem od klubov. Zadnji dan pa se boste lahko sprehodili po beograjski tržnici in kupili pristni kajmak in sir. 

Več o programu in cenah si preberite TUKAJ.

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE: December v Hiltonu: pogled na morje, večerja za Michelinovo zvezdico ali advent v Opatiji?

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.