Izlet na deževen vikend: V Kranjsko Goro!

Zakaj se ne bi te dni odpravili v Kranjsko Goro, kjer se lahko razvajate v wellnessu ter uživate v naravnih lepotah alpske pokrajine.

Vreme naj bi bilo ta konec tedna precej kislo, vendar nas kakšna kaplja ne sme odvrniti od prijetnega izleta. Zato smo za vikend pripravili malce drugačen predlog. Ta bo popestril deževen dan ter zaključil krompirjeve počitnice na zabaven način. Na nizke zunanje temperature niti pomislili ne bomo, če bomo dan preživeli nekje na toplem. Naš tokratni predlog je dan, preživet v Kranjski Gori.

kg_shutterstock_424908571

Bazeni in savne

Kranjska Gora bo kmalu polna smučarjev. Do takrat pa lahko izkoristimo dokaj proste kapacitete za mirno kopanje in brezskrbno poležavanje v umirjenem okolju, ki še ni polno zimskih turistov. Hotel Špik ima odlično urejene notranje bazene, ambient pa je pripravljen tako, da bodo v njem uživali tako otroci kot odrasli. Zadovoljni bodo tako strastni plavalci, kot tudi uživači, ki bi se v bazenih radi le malce pogreli. Prav tako boste uživali v Best Westrn Hotelu, Aqua Larixu, Ramada Hotelu, Hotelu Alpina in Hotelu Kompas.

ENODNEVNI IZLET ALI VEČDNEVNI ODDIH? REZERVIRAJTE SVOJ SANJSKI DOPUST V KRANJSKI GORI ŽE ZA 16,8 EVROV! 

Po celodnevnem kopanju se lahko malce posladkamo tudi v hotelski kavarni. Tam nudijo odlične domače slaščice, ki se jim je zares težko upreti.

kg_shutterstock_313738205

Če ne v wellness, pa po hribu navzdol

Kranjska Gora je sicer odlična tudi za dolge sprehode na svežem zraku. Okoliški gozd je eden izmed najbolj čistih v Sloveniji, seveda pa ni lepšega kot pogled na kristalno čisto jezero Jasna. Ker je Kranjska Gora zaradi smučišča zelo turistično razvita, je tudi v poletni sezoni polna športnikov in rekreativcev. Urejen je tudi downhill park, kamor lahko na celodnevno adrenalinsko uživanje pripeljemo svoje kolo, lahko pa si ga izposodimo tudi tam. Po hribu se lahko spustimo tudi po letni sankaški progi, ki navdušuje predvsem otroke, z veseljem pa se po njej spustijo tudi odrasli obiskovalci.

kg_shutterstock_360103538

ENODNEVNI IZLET ALI VEČDNEVNI ODDIH? REZERVIRAJTE SVOJ SANJSKI DOPUST V KRANJSKI GORI ŽE ZA 16,8 EVROV! 

Foto: Shutterstock

Preberite še:

Thermana Park Laško Superior: Zdraviliški oddih pod kupolo 46 odstotkov ceneje

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.