Kako je živeti v letalu Boeing 727?

Različne letalske družbe nudijo različno udobje, po dolgem potovanju pa se vedno prileže počitek v domači postelji. Razen, če je letalo tvoj dom.

Kanal “Great Big Story” na Youtubu objavlja zanimive zgodbe z vsega sveta in pred kratkim se je v njihovem videu predstavil tudi Bruce Campbell, ki si je svoje domovanje uredil v zapuščenem avionu Boeing 727.  Povprečno se na svetu “upokojijo” tri letala dnevno, ki se velikokrat znajdejo na letalskih pokopališčih, kjer počasi propadejo. Bruce je zato izkoristil priložnost ter enega izmed odsluženih letal preoblikoval v čisto pravo domovanje na mirni lokaciji v gozdu.

bruce

Nekdaj potniško letalo je danes stanovanjski prostor s toaletnim prostorom, dnevno sobo ter kuhinjo, ne manjka pa niti kopalna kad. Stanovanje, ki gotovo ni za vsakogar, je za Bruca neprecenljivo, saj je letalo ob enem tudi njegov hobi, saj veliko svojega časa posveti njegovemu popravilu.

Kako izgleda domovanje v letalskem trupu, si lahko ogledaš v spodnjem videu.

Udobje življenja v letalskem stanovanju pa lahko preveriš tudi sam. Na spletni platformi AirBnb namreč lahko najameš podobno stanovanje, ki je prav tako urejeno v letalu. Nahaja se v Franciji, za eno nočitev v njem pa boš moral odšteti 89 evrov.

Foto: Youtube

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.