Kako premagati neudobje na letalu in road tripih? Podarjamo blazino, ki bo rešila vaše težave!

Bi imeli potovalno blazino, s katero bodo letenje in roadtripi končno udobni? Tu so navodila, kako jo lahko prejmete brezplačno!

Potovanja povezujemo s hedonizmom, uživanjem in oddihom, v resnici pa je del na letališčih, vlakih in avtobusih precej manj glamuzoren. Celo naporen! Neudobje vsekakor ni prijetno in želimo si, da bi tudi vi v prihodnje lahko potovali bolj udobno. Zato v sodelovanju z Megabonom podarjamo udobno potovalno blazino, ki bo med potovanjem razbremenila vašo hrbtenico in olajšala sedenje. Tudi slednje vas lahko izčrpa in nikakršnega razloga ni, da na sanjsko destinacijo ne bi prispeli sveži in spočiti.

Posebnost potovalne blazine OCTAsupport 2v1 je, da ima dve plati. Aktivna stran blazine zagotavlja takojšnje izboljšanje vaše drže, udobna stran pa takojšnje olajšanje pritiska v mišicah. In da ne pozabimo, blazina zaradi posebne tehnologije celo diha! Tako boste brez težav preživeli dolgo vožnjo, medcelinski let ali pot z vlakom. Uporabljate pa jo lahko tudi v pisarni, doma ali kjerkoli drugje.

Kako do blazine?

Preprosto! Podjetje Megabon bo blazino podaril vsakomur, ki bo na spletni strani rezerviral svoj sanjski oddih. Nadvse ugodne ponudbe kar kličejo po rezervaciji, še posebej v času, ko se hotelske in apartmajske kapacitete bliskovito polnijo. Več informacij najdete tukaj, blazino pa si lahko zagotovite na tej povezavi.

In še to, akcija traja do razprodaje zalog! Klik, klik!

Foto: Unsplash

 

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.