Kje se v začetku poletja potepajo naši Instagramerji?

Poletje se je zares začelo in družbene medije so preplavile fotografije in videii zagorelih teles, vodne zabave, mestne arhitekture in osvežujočih pijač. Kje se potepajo naši slovenski instagramerji?

Adrijana Dimec v Stockholmu v podporo možu

Adrijana Dimec nam je na Instagramu postregla z utrinki mesta Stockholm, kamor je odpotovala z možem Žigo Dimcem, ki je s košarkaško reprezentanco poskrbel za še eno zmago v kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo. Ni šlo ravno za dopust, Adrijana je med drugim mesto izkoristila za predstavitev svoje poletne kolekcije oblačil.

David Amaro se med koncerti hladi v Tolminskih koritih

David Amaro trenutno koncertuje po Sloveniji in naših sosedih. Ko najde kakšen trenutek prostega časa, pa se takole potopi v osvežujočo hladno vodo.

Maja Novak se v okolici Zagreba preizkuša v vlogi kavbojke

Maja Novak rada predstavlja manj poznane kotičke. Tokrat je obiskala Western Ranch Cowboy v okolici Zagreba, ki je bil prava pesem za njeno dušo.

Klavdija Kostanjevec raziskuje Turčijo

Klavdija Kostanjevec se je odpravila na raziskovanje Turčije, od koder je postregla s čudovitimi fotografijami različnih delov države.

 

Nina Puhek odkriva lepote slovenskega Jeruzalema

Nina Puhek je navdušila vse, ki še ne poznajo lepot severnovzhodne Slovenije. “Slovenska Toskana” je očarala njo in vse, ki ji sledijo.

Petra Novak se potepa po Antaliji

Petra Novak je za svoje potovanje tudi izbrala Turčijo. Raziskuje pa jo skupaj s svojo družino.

Uroš Bitenc je za osvežitev poskrbel kar doma

Da za osvežitev ni treba daleč, je s svojo fotografijo domačega bazena povedal Uroš Bitenc. Samo da imamo sonce in vodo, pa je poletje popolno. (Če je še družba dobra, pa sploh ;)).

Nam že sledite na Instagramu? Sledite nam tukaj! 

 

Preberite še: Jezera blizu Ljubljane, primerna za poletno osvežitev

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.