Last minute poletni oddih v očarljivi Budvi

Budva je letošnja sanjska destinacija. Da bi ujeli še predsezonske cene, smo na Megabonu izbrskali last minute ponudbo za očarljiv hotel v samem središču mesta Hotel Blue Star.

Hotel Blue Star 4* je majhen mestni hotel, ki se nahaja v središču Budve, v bližini starega mestnega jedra in upravnega središča. Elegantno urejene sobe imajo velike postelje in čudovit razgled na mesto in Budvanski zaliv. Hotel je najboljša izbira za doživetje pravega črnogorskega dopusta: stoji blizu najlepših plaž in je odlična izhodiščna točka za raziskovanje Črne gore.

Budva in vse okoli

Budva je eno najstarejših naselij na obali Jadranskega morja. Polotok se ponaša z 21 kilometri obale in s 17 plažami. Poleti ponuja vse za sproščene počitnice in ima tudi živahno nočno življenje.

Raziskati se vam splača tudi druga romantična stara mesta, ki vas bodo očarala s svojo arhitekturo ali lepimi peščenimi plažami, kot sta Cetinje in Ulcinj.

Obiska vredna je tudi Boka Kotorska, prostran in razčlenjen zaliv na skrajnem severu črnogorske obale Jadranskega morja. In največji ptičji rezervat v Evropi v okolici Skadarskega jezera. V narodnem parku Lovćen lahko obiščete tudi mavzolej Petra Petrovića Njegoša, velikega črnogorskega pesnika, filozofa in vladarja.

Last minute ponudba za Hotel Blue Star 4*

Hotel Blue Star se nahaja v centru Budve in je v bližini velikega števila plaž, od katerih je največja in najbližja slovenska plaža (500m).

V glavni hotelski restavraciji strežejo tradicionalne in mednarodne jedi ter širok izbor vin. V kavarni Bonjour lahko poskusite sladkarije in torte, ki jih vsak dan pripravljajo v slaščičarni. Glavna hotelska restavracija ponuja lokalne in mednarodne specialitete ter široko paleto vin in žganih pijač. Za zajtrk je vsak dan na voljo bogat izbor svežega sadja, kosmičev, peciva, domačih sirov in mesnih izdelkov. Restavracija je podnevi in ​​zvečer prijeten prostor za poslovno pa tudi za romantično srečanje. Kavarna “Bonjour” ponuja veliko izbiro odličnih tort, sladoleda in sladkarij z osvežilnimi pijačami, kavo in čajem.

Odlično last minute za Hotel Blue Star 4* najdete TUKAJ.

 

Odlično last minute za Hotel Blue Star 4* najdete TUKAJ. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Na Pohorje po ohladitev, razglede in na pohorsko omleto

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.